violcia20 Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 witam od kilku lat przesladują mnie dwa sny 1, sni mi się że uciekam przed żywymi trupami, w większości snach dopadają mnie i nagle się budzę ale zdarza się też ze udaje mi się uciec ale to sporadycznie.Wczoraj np śniło mi się ze jakas kobieta była w szpitalu i jej bliska osoba leżała na łóżku i była zombi i ona z miłości położyła się na jego klatce i sama się poddała jemu aby też być zombi- jakieś dziwne to jest bo naprawdę nie znałam tej kobiety ani tego mężczyzny. mam już dosyć tych snów o żywych trupach wszędzie krew i wieczny strach, strasznie się boję tych zombi. proszę o pomoc czy ktoś może mi pomóc co mam zrobić aby pozbyć się tych snów? 2- drugi to już w ogóle jest jakaś masakra porojony sen , który męczy mnie od 6 lat, średnio raz w miesiącu śni mi się ze moj obecny mąż zdradza mnie , ale nie z kimś tam tylko z rodzoną siostra, kiedys to była moja najlepsza przyjaciółka , a teraz to rodzona siostra, no koszmar, wstyd mi w ogóle pisać o tym , bo to chore ale naprawdę źle się z tym czuje.zdrada wygląda dosłownie czyli cały czas śni mi się sex jak oni to robią , czasami zamiast tego śni mi się jak mówią między sobą ze mnie zdradzają a ja na to wchodzę i wszystko słyszę, potem mąż stwierdza , że skoro już wiem to on odchodzi. dlaczego te sny wciąż się powtarzają i prześladują mnie już tyle lat, proszę o pomoc
Gość winteer Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 violcia20 Te trupy to jakbty upiory przeszłości (ludzie lub zdażenia), które maja tez wpływ na stan obecny w rzeczywistości - cos Cie nadal może prześladować, pomimo, że powinno to odejść do historii. Za to szpital kojarzy sie z uzdrowieniem (np pogodzenie sie po konflikcie i znalezienie kompromisu) - tlylko w kontekście snu, może być to niechciane odnowienie jakiejś znajomości,,, ewent. ktoś ma zły wpływ na innych (zombie). Co do druggiego snu - jesli nie masz dowodów zdrady partnera, to może to oznaczać Twoje podświadomie ujawnione obawy, ze tak sie może właśnie stać
Rekomendowane odpowiedzi