Skocz do zawartości

Trup siostry....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś może mi wyjaśnić sen, otóż śni mi się moja siostra cioteczna, której to trupa niosę na misce a jestem w dużej piwnicy, są tam podpory sufitu, jak w katakumbach.... tyle zapamiętałem z tego snu Dziękuję za pomoc

Gość winteer
Napisano

Traf, skąpo opisałeś sen.. nic nie wiadomo dlaczego zmarła we śnie, gdzie ją niosłeś i po co, gdzie była ta piwnica.. brakuje tez oposu Twoich odczuć we śnie (one są tak samo ważne jak sam obraz)... a przedewszystkim jak wyglądają Wasze wzajemne relacje?

Czasem sny o smierci oznaczają ludzi lub sprawy z nimi związane, które odeszły do przeszłości (np jakaś znajomość sie zakończyła a kontakt się urwał) - w Twoim przypadku to sie okaze jak odpowiesz na moje pytania - co pozwoli na uzupełnienie opisu snu.

Pozdrawiam

Napisano

Siostry nie widziałem kilka lat, wzajemne relacje są pozytywne. W czasie snu nie odczuwałem żadnych emocji.

Gość winteer
Napisano

aaa.. to teraz wszystko jasne

Bo widzisz, to że Wam sie bezpośredni kontakt urwał (bo co z tego ze są maile), właśnie pkazało się jako jej śmierć, a wspólne relacje należą przeszłości (jakby coś sie skończyło).

Co do tej miski, nie chce niczego sugerować, ale czy nie zastanawiałeś się żeby do niej zagadać?

Napisano

Witaj

Dziś z nią rozmawiałem i podziękowała za telefon. Poza tym nic się nie zmieniło.

Lecz miałem kolejny sen o zmarłym, tym razem niosłem na jakimś talerzu samo mięso bez kości, czułem iż jest to mięso ludzkie.

Nie rozumiem tych zdarzeń.

Pozdrawiam

Stanisław

Napisano

Jeśli mogę wtrącić, to w jakim celu niosłeś to mięso?

Napisano

Witam

Nie wiem w jakim celu i tylko ten fragment snu pamiętam.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...