mallamii Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Witam wszystkich, Mialam dzis dosc ciekawy sen (moje sny sa dosc szczegolowe ale ten jest dosc dziwny) Jestem na fotelu dentystycznym i dentysta (ktorego znam z pracy- pracuje w zakl. dent.) znieczula mi dziasla w dolnych zebach madrosci, znieczula to wacikiem nasaczonym plynem znieczulajacym i mowi mi ze bedzie wycinal mi dziasla do okola tych zebow. Ja obserwuje ta 'operacje" ze swojego punktu widzenia jak i ze srodka buzi... nie ma krwi nie ma bulu w tym snie... czy ktos mogl mi prosze pomoc z interpretacja tego snu? dziekuje, mallamii Cytuj
Gość winteer Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 A powiedz, co Cie łączy z tym człowiekiem oprócz pracy zawodowej, bo to może być punkt wyjścia do interpretacji? Cytuj
mallamii Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 zupelnie nic oprocz tego ze razem pracujemy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi