AnnaV23 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 W swoim snie widzialam Maryje, matke Jezusa, na niebie pelnym gwiazd, Byla piekna i usmiechala sie. Ja w tym czasie wyjelam aparat z torebki i zaczelam ja nagrywac .... prosze o interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 AnnaV23 Czy jesteś osobą wierzącą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaV23 Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Bylam osoba wierzaca w 100% ale od jakis 3,5 roku moja wiaratroche sie zmienila. Niby nadal wierze tak jak mnie rodzice uczyli, ale zastanawiam sie czy to co inne religie mowia o Kosciele rzymsko-katolickim , nie jest prawda. Czy prawda jest,ze Jezus nigdy sie nie ozenil (bo podobno z Maria Magdalena) i mieli dziecko .ipt. itd. Moze przez to ukazala mi sie Maryja... Nie powodzi mi sie w moim zyciu tak jakbym chciala i moze wlasnie Maryja mi sie ukazala,ze Ona wlasnie w tych trudnych hchwilach jest ze mna. Sama nie wiem... Pomoz prosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Chętnie bym pomogła, ale najbardziej istotne są tu Twoje skojarzenia... może to, że jak piszes,z ostatnio Ci się nie wiedzie za bardzo i może w jakiś sposób szukasz pewnego rodzaju pocieszenia, a Maryja jest tego symbolem... ale tam jexst tez aparat - jakbys może chciała jakieś miłe wspomnienia zachować albo to, że pragniesz oparcia w kimś (jakby wzorem takiej osoby była właśnie Maryja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts