AnnaV23 Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 W swoim snie widzialam Maryje, matke Jezusa, na niebie pelnym gwiazd, Byla piekna i usmiechala sie. Ja w tym czasie wyjelam aparat z torebki i zaczelam ja nagrywac .... prosze o interpretacje Cytuj
AnnaV23 Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Napisano 7 Kwietnia 2010 Bylam osoba wierzaca w 100% ale od jakis 3,5 roku moja wiaratroche sie zmienila. Niby nadal wierze tak jak mnie rodzice uczyli, ale zastanawiam sie czy to co inne religie mowia o Kosciele rzymsko-katolickim , nie jest prawda. Czy prawda jest,ze Jezus nigdy sie nie ozenil (bo podobno z Maria Magdalena) i mieli dziecko .ipt. itd. Moze przez to ukazala mi sie Maryja... Nie powodzi mi sie w moim zyciu tak jakbym chciala i moze wlasnie Maryja mi sie ukazala,ze Ona wlasnie w tych trudnych hchwilach jest ze mna. Sama nie wiem... Pomoz prosze Cytuj
Gość winteer Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Chętnie bym pomogła, ale najbardziej istotne są tu Twoje skojarzenia... może to, że jak piszes,z ostatnio Ci się nie wiedzie za bardzo i może w jakiś sposób szukasz pewnego rodzaju pocieszenia, a Maryja jest tego symbolem... ale tam jexst tez aparat - jakbys może chciała jakieś miłe wspomnienia zachować albo to, że pragniesz oparcia w kimś (jakby wzorem takiej osoby była właśnie Maryja) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi