Guest Trina7 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 rozłożyłam znajomej karty stos. układ dla pary, i dla niej wyszły mi takie karty: D kier, K kier, D karo znajoma jest blondynką i nie ma przyjaciółek blondynek. W mojej interpretacji brzmi to tak: że odsunęła się od męża, który chce się z nią porozumieć, ale ona już nie ma na to ochoty i sama pozwala rozpaść się związkowi lub rozstała się z mężem, i jakaś jej przyjaciółka blondynka chce jej zaszkodzi. Będę wdzięczna za Wasze opinie i interpretacje:_ostr: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aragorn Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Dla mnie - oni sa razem ale ta kobieta - dama kier ma ewidentnie kokurentke przy boku partnera. Karty za dama karo powiedzialyby mi co bedzie dalej z ta dama karo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Trina7 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Dzięki za odpowiedź dalej jest nie istotne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts