kasiaewa1981 Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 chciałabym wiedzieć co oznacza mój sen: ostatnio sniła mi się moja córeczka siusiająca do słoika ale,że słoik był zbyt mały mocz z niego wylewał się.bardzo proszę o interpretację,zazwyczaj moje sny się sprawdzają a co gorsza w większości te złe. Cytuj
Gość Mafciek Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 (edytowane) Sporo szczegółów... Napisz mi jakie emocje ci wtedy towarzyszyły, w jakim jest ona wieku. Edytowane 31 Marca 2010 przez Mafciek Ciocia XDDDD Cytuj
kasiaewa1981 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 mała ma 2lata i 7miesięcy i widząc we śnie to co zrobiła byłam trochę zdziwiona i zaniepokojona Cytuj
Gość Mafciek Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Boisz się, że wymyka ci się ona z pod kontroli, martwisz się, iż niedostatecznie się nią zajmujesz. Może martwisz się, że zamiast siedzieć w domciu z córeczką musisz pracować. Ogólnie mało tu symboliki i szczegółów, tylko tyle udało mi się wywnioskować. Cytuj
kasiaewa1981 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 Bardzo dziękuję za interpretację,jednak coś w tym jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi