kasiaewa1981 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 chciałabym wiedzieć co oznacza mój sen: ostatnio sniła mi się moja córeczka siusiająca do słoika ale,że słoik był zbyt mały mocz z niego wylewał się.bardzo proszę o interpretację,zazwyczaj moje sny się sprawdzają a co gorsza w większości te złe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mafciek Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Sporo szczegółów... Napisz mi jakie emocje ci wtedy towarzyszyły, w jakim jest ona wieku. Edited March 31, 2010 by Mafciek Ciocia XDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiaewa1981 Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 mała ma 2lata i 7miesięcy i widząc we śnie to co zrobiła byłam trochę zdziwiona i zaniepokojona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mafciek Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Boisz się, że wymyka ci się ona z pod kontroli, martwisz się, iż niedostatecznie się nią zajmujesz. Może martwisz się, że zamiast siedzieć w domciu z córeczką musisz pracować. Ogólnie mało tu symboliki i szczegółów, tylko tyle udało mi się wywnioskować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiaewa1981 Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Bardzo dziękuję za interpretację,jednak coś w tym jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts