Skocz do zawartości

Schody, próba włamania przez dwóch tajemniczych mężczyzn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Dziś śniło mi się, że mieszkałam na ostatnim piętrze w kilkupiętrowego bloku. W pokoju zorganizowałam imprezę. Zaprosiłam swoją rodzinę. Wszyscy świetnie się bawili. Nagle wszyscy wyszliśmy z mieszkania i schodami zeszliśmy w dół. Jednak cofnęliśmy się z powrotem na górę bo zobaczyliśmy ciemną zbliżającą się postać. Z tym, że teraz bardzo się spieszyliśmy, wręcz biegliśmy. Stopnie schodów były solidne, ale wąskie. Raz się potknęłam i wtedy pojawił się starszy mężczyzna, który tylko pokazał palcem, że mam biec do góry. Wstałam i wbiegłam z powrotem do mieszkania. Zamknęłam drzwi i stanęłam przy oknie. Ktoś zaczął dobijać się do środka. W śnie byłam przerażona. Otwarłam okno i zaczęłam rozglądać się na zewnątrz.

Panowała noc, było zimno, w całej okolicy leżał śnieg. W dole zauważyłam długiego mężczyznę ubranego na czarno, który biegł w stronę bloku w którym mieszkałam. I wtedy z podwójną siłą próbowali oni wyłamać drzwi do domu. I tutaj sen się urywa. Jak się obudziłam to nie przejęłam się tym snem. A uczucie ogromnego strachu towarzyszyło mi tylko we śnie.

Gość winteer
Napisano

222

Czy w Twoim otoczeniu nie ma czasem kogoś, kto próbuje zburzyc Twoje poczucie bezpieczeństwa lub harmonii rodzinnej?

Może wystapił jakiś konflikt interesów?

Napisano

Witam. Tak się zastanawiam i raczej nic z tych rzeczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...