Skocz do zawartości

sen o śmierci ojca i byłego męża

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałam dziś bardzo dziwny sen który bardzo mnie zaniepokoił. Śniło mi sie że mój tata umarl, nie widziałam go martwego tylko ktoś mi o tym powiedział z bliskich, bardzo się zamartwiałam tym co teraz z nami będzie , jak my sobie damy radę. Obudziłam sie bardzo przerażona. Usnęłam znowu, potem śniło mi się to samo tylko osobą zmarłą był mój były mąż a ja nie mogłam sobie poradzić ze stresem z tą całoą sytuacją i zamartwiałam sie bardzo co ja powiem synowi że jego ojciec nie żyje.

Prosze tylko o krótką interpretację czy taki sen ma zanczenie pozytywne i negatywne i jaka jest jego przesłanka dla mnie.

Dziekuję

Gość winteer
Napisano

Powiedz mi czy osoby ze snu w rzeczywistości żyją (zwłaszcza chodzi mi o ojca)?

Jak wygląda Wasza zdolność finansowa?

Napisano

Osoby ze snu żyja i maja sie dobrze, tzn mój tata jest trochę schorowany ale niejest jeszcze tak źle. Moja zdolność finansowa jest w miare stabilna równiez mojego taty.

czy sen ozncza ze grożą nam kłopoty finansowe?

Gość winteer
Napisano

To mnie nakierowało

bardzo się zamartwiałam tym co teraz z nami będzie

Myślę że bardziej tu chodzi o obawę straty obu osób, które są Ci bliskie - myślę też że stanowią one dla Ciebie oparcie, jakby trudno Ci było samej sobie radę dawać bez nich... również jeśli chodzi o zabezpieczenie materialne.

Sądzę że sen jest w wyniku choroby ojca - do Twojej świadomości mogą dochodzić głosy mówiące o lęku

Napisano

dziekuje za odpwiedź, nasunęła mi się myśl że to może zamartwianie się powoduje takie sny, gdyż spodziewam się iż będe musiała spłacić eks, a tata jest moim oparciem i pocieszycielem w kłoptach. czy to oznacza że grożą mi kłopty finansowe?????

Gość winteer
Napisano

Tego nie wiem.

Jedynie przyszło mi do głowy, że to może mieć z wiązek z koniecznością utrzymania rodziny