Jump to content

dzieci i partner

liosa12

Recommended Posts

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji snu.

Sen dzieli si na kilka scen.

1. chodzę po plaży z moim dzieckiem ( w rzeczywistości nie mam dzieci i nie jestem mężatką) natomiast mój partner( którego znam w rzeczywistości) idzie za nami ze swoim ojcem który nas odwiedził i którego nigdy wcześniej nie poznałam... oni spacerują dalej natomiast ja z dzieckiem udaję się do domu.

2. w domu oglądam zdjęcia partnera z rodziną (mój partner, jego brat z żoną i ich trójka dzieci spacerujący po plaży, dwójka dzieci idzie obok rodziców natomiast jedno z nich trzyma na tzw barana mój partner ( chyba to były zdjęcia możliwe ze widzę tę scenę przez okno)

Nagle rozglądam się i nie widzę naszego dziecka... zaczynam go szukać po całym domu, w tym domu jest bardzo dużo małych pokoi i nagle poprzez jeden z pokoi przechodzę do jakby innego dużego przestrzennego domu

3. w tym drugim domu wchodzę jakby w rolę żony, słyszę czy chyba nawet widzę dwójkę dzieci bawiących się obok, natomiast na antresoli w sypialni czeka na mnie mój mąż ... jest to przystojny mężczyzna i nie jest to mój partner, który pyta gdzie tak długo byłam .... i tu sen się kończy