nowakczek Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Witam ostatnio miałem taki sen mianowicie byłem w szkole wraz z moimi najlepszymi kolegami siedzieliśmy w tym miejscy co w rzeczywistości tam przesiaduje dużo czasu mianowicie kolo stołu od pin ponga śniło mi się że koledzy rozmawiali o jakiejś 18-nastce na którą przychodzą i mnie pytali czy też idę potem rozmawialiśmy o legi warszawa ja jestem kibicem tego klubu i nagle zjawiło się 2 łysych ludzi nie znam ich jeden złapał mnie za szyje a drugi mojego kolegę i mówili że są z policji i mówili do nas coś o kibicowaniu i o kibolach potem oni jak gdyby zniknęli i mój kolega wyrwał deskę z ławki na której siedzieliśmy i wtedy się obudziłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 nowakczek jesteś fanem piłki nożnej, czy ostatnio przeżywasz jakieś sytuacje z tym związane? widzę w tym śnie że podświadomość odreagowała coś co się wydarzyło i pojawił się lęk przed konsekwencjami, no martwisz się tym wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts