Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1,2 najbliższa przeszłość-Król Trefl ,Król Karo

3,4,5 teraźniejszość i główny problem-Dama Trefl,9Trefl,As Karo

6,7 nieoczekiwane trudności, które napotka się przy realizacji swojego celu-7Pik,Walet Karo

8,9,10 pokazują drogę, którą należy iść i kłopoty, które będzie można ominąć-As Trefl,8Pik,Walet Kier

11, 12 reakcja otoczenia na działanie osoby której wróżymy-8 Kier,10 Trefl

13,14,15 przyszłość, skutki działań, a także to co można osiągnąć-Dama Kier,Walet Pik,As Pik

.To sa karty rzołozone według układu"Przełomowe momenty zycia" w odpowiedzi na pytanie;jakie wyzwania staną przedemna w miesiacu kwietniu?

Gość Trina7
Napisano

1,2->Koło Ciebie widać silnego mężczyznę, który będzie Cię wspierał, zmotywuje do działania. Ma raczej on ciemne włosy.Dodatkowo, jest on przychylny Tobie. Ponadto możesz spodziewać się interesującej propozycji w przeciągu m-ca. Może to być ktoś z rodziny. Jest to blondyn.

3,4,5->Dostaniesz wiadomość, która zmusi Cię do podjęcia konkretnych działań.W najbliższym czasie będzie Cię wspierać kobieta(brunetka) jest ona bardzo uczuciowa i kocha życie.Czeka Cie jakiś sukces, jednak wszystko będzie zależało od twoich umiejętności.

6,7-> Postaraj się nie wyolbrzymiać spraw, zachowaj powściągliwość,idą zmiany w twoim życiu. Nie ulegaj emocjom, zachowaj zdrowy rozsądek.

8,9,10- niewielkie kłopoty, rozczarowania i smutki, możliwa choroba.

11,12-> występuje tutaj karta intymności, tego co ukryte, czy jesteś blondynką? jeśli chodzi o sprawy zawodowe, to wszystko [pójdzie po twojej myśli.

13,14,15->będziesz w najbliższym czasie, dzielić się radością, ze kobietą , która da Ci wsparcie, w życiu.Czy jeszcze się uczysz lub dokształcasz? czeka Cię odnowienie starej znajomości.

Dodatkowo, widać nieleczona chorobę.

Czy pamiętasz jak były ułożone asy, prosto, czy odwrócone?

Napisano (edytowane)

Asy były w pozycji prostej i nie jestem blondynka tylko szatynka.Co do choroby sie zgadza niestety drobne załamanie nerwowe......Planuje pozną jesienia wrócic na studia a jesli chodzi o odnowienie starej znajomosci to ciekawe hm.....w uczuciach lipa tymczasem a ciekawi mnie to co ukryte jesli chodzi o blondynke moze to moja konkurencja?

Edytowane przez memory
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

No to jesli chodzi o karty intymnosci i pewnej blondynki to juz wiem,ze ktos bliski mnie zdradził własnie z nia:(