gwiazdka222 Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Co oznacza sen: że znalazłam na ulicy(jezdni) poplątaną biżuterię- złote łańcuszki, kolczyki i inne ale też srebrne, trzymałam je w dłoni i nagle pojawiła się moja przyszła teściowa, która oglądała tą biżuterie bo jej pokazywałam i powiedziała, że jeden pierścionek srebrny jest jej, więc jej go dałam i ona nałożyła sobie go na serdeczny palec prawej ręki...nie wiem, teściowa często śni mi się w podobnych sytuacjach...a najczęściej , że coś do mnie mówi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Moim zdaniem łańcuszki i pierścionki symbolizują związek uczuciowy. Wydaje mi się, że między Tobą a Twoim chłopakiem są sprawy, które nie do końca zostały jeszcze rozwiązane. Co do roli Twojej przyszłej teściowej w tym śnie, to myślę, że pokazuje on tylko Twoje pozytywne i "przyjacielskie" do niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts