chusteczka Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Bardzo proszę o interpretacje snu, a raczej nawet snów, ale bardzo ze sobą połączonych. Więc tak. Śnił mi sie mój nauczyciel, który to się ogolił na twarzy, był całkowicie gładki. Podeszłam do niego i powiedziałam, ze z zarostem mu było lepiej, na co on stwierdził, że "aha" ale ja po chwili powiedziałam, ze na szczęście zarost szybko odrasta a on odpowiedział "noo". Następnie był kolejny sen w którym było przed lekcją języka polskiego, no ale nikogo już nie było na korytarzu szkolny, była tylko moja nauczycielka polskiego i stojący obok niej owy nauczyciel, do którego podeszłam i się spytałam, czy mogła bym poprawić coenę z jakiejś tam pracy, a on mi później jakoś odpowiedział ze jak chcę być redaktorem czy coś w tym stylu, to mi da adres kogoś i dał mi maila pewnej kobiety. No i 3 sen: obok mnie z lewej siedziała moja koleżanka, a o prawej mój nauczyciel, ja byłam wiec na środku. Pisaliśmy coś, a nauczyciel stwierdził że ma już wyniku sprawdzianu ale nie chciał mi ich pokazać, ale później stwierdził, ze wyśle mi je na telefon a ja powiedziałam, ze mam jego numer telefonu, położyłam telefon na biurku, i owróciłam się do koleżanki. Wyszłam z lekcji i patrzałam na moje kontakty ale nie było tam jego numeru, szukałam, cały zcas tego kontaktu w telefonie i nie było, ale okazało się, że ten numer tego nauczyciela jest zapisany pod zupełnie inną frazą i ze jednak mam ten numer. I to tyle. Dodam oczywiscie, ze ne realu nie mam nr telefonu tego nauczyciela i że go bardzo lubię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendy Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 No i właśnie: bardzo lubisz tego nauczyciela (może Ci w czymś imponuje itd.) ot i całe wyjaśnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chusteczka Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 No ale.. jaki to ma związek z jego numerem telefonu i różnymi innymi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendy Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Może to tylko Twój mózg "ubiera" Twoje emocje w potencjalnie możliwe okoliczności? Nie każdy sen ma znaczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Owszem, każdy sen ma, tylko nie każdy jeden szczegół we śnie ma znaczące znaczenie dla ogółu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts