Jump to content

Obrzydliwy sen

takijeden

Recommended Posts

Z góry zaznaczam, że nic poza tym co napiszę nie pamiętam. Miałem obrzydliwy sen ;/ nie wiem czy to dlatego, że jestem fanem serialu House (bo tam często lekarze sprawdzają coś w ciele), no ale do rzeczy. Śniło mi się, że miałem w żołądku jakieś robaki (bardziej takie małe dżdżownice, jak na ryby się bierze). Były w jednym miejscu (w takim małym okręgu), wszystkie takie same, z tymże po lewej były białe, a po prawej szare i te szare bardzo śmierdziały, do teraz czuje ten zapach :/ ręką lub jakimś przedmiotem te szare odsunąłem w prawą stronę, tak aby tylko te białe zostały. Z szarymi nie wiem co się stało - po prostu po przesunięciu ich w prawo spadły, w śnie nie myślałem o tym, że przesuwając je w prawo wciąż będę miał je w ciele. Co to może oznaczać?? Sprawdzam na stronie, ale nie wiem jak to połączyć w logiczną całość. :/

Śniło mi się też, że miałem 3 kupony lotto i sprawdzałem czy na pewno mam je wszystkie (one leżały na półce). W śnie nie było informacji o tym, że je kupiłem lub wygrałem. Po prostu leżały na półce, ja spojrzałem w stronę tych kuponów, widziałem jak wyglądają z odległości może metra i nic poza tym. To był raczej osobny sen, ale może ma coś wspólnego z tym pierwszym??