toxiqe Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Śniło mi się, że jadę autobusem na wycieczkę, przysnęłam a kiedy się obudziłam to już wracałam w wycieczki, tym samym autobusem. Podszedł do mnie jakiś chłopak/mężczyzna koło niego była bardzo otyła osoba, kobieta/dziewczyna. Ten chłopak powiedział do mnie, że pokaże mi że ta dziewczyna (otyła) jest piękna. W jednej chwili był ubrany jak lekarz, miał skalpel i zaczął wycinać wszystko w brzucha tej dziewczyny, cały tłuszcz ale przy okazji też inne narządy. Ja zaczęłam panikować, że ona umrze, a on powiedział że serce zostawił więc zaraz ją poskłada i nic jej nie bedzie. Kiedy to mówił z tej kobiety zostało tylko ciało z głową i to serce wydawało sie tak pulsować, przebijało się przez skórę. I wtedy ja zaczęłam krzyczeń i koniec snu. To jest jeden z makabrycznych snów, jakie mi sie śnią, Każdy sen ma w sobie coś z operacji, cos o kims otyłym i jakiegos tajemniczego mężczyzny. Często też wszystko dzieje sie w autobusie, kompletnie nie wiem dlaczego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mafciek Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Czy sama masz problem z otyłością lub uważasz, że zbyt dużo ważysz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxiqe Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 O tak, uważam że jestem o wiele za gruba, ale czy w tym śnie może chodzić tylko o to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namanira Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Operacyjne usuwanie tkanki tłuszczowej może symbolizować chęć pozbycia się szybko i/lub łatwo kilogramów. Może rozważasz jakieś dodatkowe środki np. tabletki? Usuwanie przy okazji narządów mogłoby obrazować Twoje obawy przed takimi metodami (skutki uboczne). Z drugiej strony usunięte zostają wszystkie narządy poza mózgiem i sercem - można to uznać za symbole wewnętrznego piękna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mafciek Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Dokładnie tak jak pisze Namanira ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxiqe Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 och nie, ja nie mam co odsysać, mam ogólnie problemy z odżywaniem, moje bmi jest co najmniej za niskie. Zdaje sobie z tego sprawę i nawet pod groźbą szpitala staram sie zacząć "leczyć" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts