Alicja1907 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 zadałam pytanie czy z panem P. będę się spotykać(w okresie do wakacji) z układu zwycięstwo wyszło mi: 9kier****król pik walet karo***walet kier 7kier****8kier 8 trefl Żadna z kart nie była odwrócona Z mojej interpretacji wynika,że spotkania się odbędą.Może będą troszkę bardziej takie w stronę namiętności Następnym pytaniem było czy z panem P. będziemy próbować stworzyć związek.Wybrałam ten sam układ: Król trefl***10 karo Dama kier***9 karo 10 trefl***9 trefl 10 kier Żadna karta nie była odwrócona Z mojej interpretacji wynika,że bardziej niż na związku skupie się na nauce(matura) ale co z tego wyjdzie? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź Cytuj
Gość Trina7 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Hej:) wg mojej interpretacji, sprawy przedstawiają się następująco: 1 pytanie Spotykać się będziecie. Widać dla Ciebie sukces, zarówno w szkole jak i miłości.Będziesz musiała dokonać wyboru...Dowiesz się o jakiejś radosnej i dobrej wiadomości, która będzie dla Ciebie bardzo ważna. Możliwe pozytywne zmiany w twoim życiu.Zastanów się czy nie marnujesz czasu z tym panem P. Widać również w tym rozłożeniu, że jest jakiś związek poza związkiem, tzn. potajemna miłość. Dodatkowo u Ciebie zapowiedz oficjalnego związku lub zawodowego sukcesu, widać tu jeszcze jakąś brunetkę koło Was. 2 pytanie jeśli chodzi o szkołę, to będzie wspierał Cię silny mężczyzna o ciemnych włosach. Widać jakiś wyjazd. Musisz się skupić na nauce, bo inaczej, może być ciężko...ale dasz radę A związek uda Wam się stworzyć, może nawet go zalegalizujecie.Będziecie myśleć tylko o sobie i swoich uczuciach. Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Trina7 Cytuj
Alicja1907 Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Napisano 4 Kwietnia 2010 Sprawa jest taka: obecnie jestem w zwiazku jednak chce sie wycofac z niego,poniewaz nie widze z M. przyszlosci..Czemu?Chce miec w zyciu lepiej,lzej,a on mi to utrudnia...od 3 lat namawiam go zeby rozpoczal jakies studia->odp NIE namawialam go zeby znalazl normalna prace(teraz "pracuje" jako ochroniarz) to sobie wymyslil prace jako straznik wiezienny(1.nie zarabiaja wcale duzo,2.bedzie mial kontakt z bronia,3.jakie tam jest srodowisko)...Chce zeby sie rozwijal a on sie cofa...i przy okazji mnie ciagnie w dol...jestem przerazona faktem co sie ze mnie zrobilo przez te 3 lata...Myslalam,ze zwiazek z tym panem P. bylby lepszy...Jest on inteligentny,studiuje,wie co chce w zyciu robic,a nie jak M. jak chcialam JA szukac mu pracy i zapytalam co by chcial robic odpowiedzial nie wiem... Marnowanie czasu z P?Co ja mam robic:( to jest czas na okreslenie sie a tu o tym bardziej,ze M ma juz swoje lata... Cytuj
Gość Trina7 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o M., to nie możesz żyć za niego, skoro nie ma aspiracji aby pójść na studia, to go do tego nie zmuszaj. Praca w więziennictwie wcale nie jest taka zła, uwierz mi tam nawet zwykły "klawisz" musi przejść różnego rodzaju szkolenia, taka praca bywa rozwijająca- ale to też zależy od człowieka. Środowisko, co prawda jest nie za ciekawe, ale można się tam dużo nauczyć- przede wszystkim życia. Praca z osobami skazanymi też jest rozwijająca, a nóż podejmie decyzję o tym aby studiować na socjologii lub resocjalizacji. Pieniądze, nie są tam za duże... Powiedz mi, czy Ty chcesz iść na studia? i czy czasem nie jest tak, że Ty porównujesz tych obu panów... jeśli tak, to jesteś na najlepszej drodze do szykowania sobie na własne życzenie problemów emocjonalnych. Cytuj
Alicja1907 Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Napisano 4 Kwietnia 2010 No dla mnie studia to rzecz oczywista... Wlasnie wiem,ze nie moge zyc za niego dlatego niestety ale bedziemy musieli sie pozegnac... Porownywanie?hmm..ja poprostu przedstawilam sobie ich osobowosci...no i bylam ciekawa czy z P. mialoby szanse cos wyjsc... bo to ze M. do mnie nie pasuje juz na samym poczatku mi inni to mowili...ale wtedy bylam mloda,mialam zaledwie 16 lat i imponowal mi tym ze byl starszy ze dziewczyny na niego "lecialy"...teraz mam inne bardziej "dorosle" wymagania.. Cytuj
Gość Trina7 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Jeśli czujesz, że czas najwyższy zakończyć swój związek z panem M. to tak zrób. Karty Ci wyraźnie powiedziały, że możesz być szczęśliwa z panem P., tyle tylko, że od Ciebie będzie zależało czy to wszystko, cała radość z P. zmieni się w szczęście na lata....:)czeka Cię trudny wybór! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi