kinia79 Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 (edited) nieznany dom . bylam tam razem z moimi bliskimi znajomymi. nagle zaczela nas zalewac woda bardzo szybko , zolta ,bagnista. zaczelam biegac i szukac mojej corki znalazlam ja w jednym z pokoi zawinieta w koc spala zaczelam ja budzic i wolac ze musimy uciekac a potem sie obudzilam Edited April 3, 2010 by kinia79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 negatywne emocje - to ta brudna woda, skojarzyło mi się to z plotkami efekt może być taki że to dotknie też Twojej córki, możliwe że ta sytuacja już miała miejsce i w tym śnie odreagowałaś, jak nie - unikaj sytuacji w których coś powiesz znajomym a oni zrobią coś co Ci zaszkodzi czasami takie z pozoru niewinne plotkowanie czy obgadywanie może zakończyć się bardzo przykro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts