arka76 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Od jakiegoś czasu ( z dwa tygodnie śni mi się piwnica). Kilka dni temu, byłam u mojej babci i jakiś szary kot zabrał mi coś z ręki, zeszłam do piwnicy rozglądałam się. Była ona obszerna. Dzisiaj śniło mi się, że zaprowadziłam mojego syna na korepetycje, wyszłam i powiedziałam że przyjdę za chwilę. Wróciłam do domu ale nie mojego tylko do mieszkania moich rodziców. Zaczęłam dzwonić do mojego partnera. Nie odbierał telefonu. W końcu oddzwonił tak jakby mnie nie znał. Mówię do niego: "Co jest, myślałam, że sie w końcu nie skontaktujesz ze mną, mieliśmyśmy się iść kochać do piwnicy" Ostatnio śnią mi się półmroki, mój parter który mi się oświadczył. Występuje on w tych snach jako osoba, która obraża sie na mnie. Nie rozumiem tych snów. Między nami jest wszystko dobrze. Pomóżcie w interpretacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts