bb01 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 śniło mi się pierwsze że byłem jakby w dawnym miejscu zamieszkania, było ciemnawo, miałem rower i za chwile pompowałem kola w nim, a następnie śniła mi się była kobieta, która zerwała ze mną niedawno. W tym śnie wyglądało jakby chciała wrócić.Ale w śnie była również jej matka, która dawała mi do zrozumienia, żebym się zastanowił czy powineinem, swoją mimiką twarzy robiła dziwne miny. A działo się to już w innym miejscu niż z rowerem, jakby jakaś stara kamienica, mimo ,że mieszkają w nowym budownictwie.Tyle pamiętam ze snu Co może to oznaczać? Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Wiesz, pompowanie kół w rowerze oznacza, że szykujesz się do ruszenia dalej, względem wydarzeń z przeszłości. Pytanie tylko, czy jesteś na to gotowy, czy ślady po poprzednim związku są już zasklepione, czy stanowią dalej otwarte rany... Jednym słowem - czy gdyby ona w rzeczywistości również wykazała chęć powrotu, to przyjąłbyś ją? Matka dziewczyny (jakie miałeś z nią kontakty?) może stanowić Twój symboliczny głos rozsądku, który podpowiada Ci, że lepiej odpuścić, jednak widać w Tobie jakieś rozdarcie - chcesz ruszyć dalej, ale wspomnienie jej jeszcze Cię trzyma w miejscu. Tak więc, poprzedni sen o kopalni dotyczył spraw zawodowych, ten zaś odnosi się do sfery związku. Widać że te dwa aspekty życia najbardziej zaprzątają Ci teraz głowę i emocje, a ja Ci życzę z całego serca pozytywnego rozwoju wszelkich sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts