Jump to content

amputacja, podarunek, przeprowadzka

Jusisa

Recommended Posts

Bardzo proszę o interpretację:

Śniło mi się że sie przeprowadzam (w prawdziwym życiu przeprowadzam się na studia w październiku) przyszła babcia (mieszka w innej miejscowości) i dała mi wielką torbę...kiedy ją rozpakowywałam coś mnie tchnęło i poszłam do babci jej podziękować. Zobaczyłam że wygląda fatalnie jakby była kilka lat starsza, potem zobaczyłam że nie ma lewej dłoni, a mój wójek zmienia jej opatrunek...z rany sączyła się ropa. Spytałam mamy co się stało, ona mi powiedziała że babci zwiędła i odpadła ręka na polu.

Z góry dziękuję.:oczko_na:

Guest winteer

Jussica

Sama przeprowadzka może świadczyć o dość poważnych zmianach w życiu (i tutaj pasują studia)

Nie za bardzo wiem od czego zacząć jeśli chodzi o Twoją babcię.. czy czasem u niej nie jest gorzej ze zdrowiem??

Bo brak ręki może wynikać z ograniczonego pola działania

widzisz to już staruszka :( ma 80 lat, a jak jest się w takim wieku zdrowie zaczyna szwankować... Ale nie jest chora tak że wiem że umrze niedługo, raczej przewlekłe choroby które ją nękają od kilku lat. Choroby krążenia itp. Właśnie też sama wyczytałam w senniku że to może oznaczać amputacja ale reszty nie potrafiłam zinterpretować. Ogólnie przez maturę mam teraz takiego stresa że coraz częściej mi sie takie sny zdarzają ale ten był najstraszniejszy.

Bardzo dziękuję za pomoc :)

Guest winteer

Wiesz, moja babcia jest o 4 lata starsza od Twojej... i nieraz biegam do niej po kilkanaście razy w tygodniu - mnie to napewno troche w działaniu w innych sferach ogranicza. (tak teraz o tym pomyślałam)

A jak jest u Ciebie?

Ja nie mogę niestety :( Mieszka dość daleko ode mnie jeszcze jakbym miała prawko i samochód a tak to nie mam czasu :( Zamierzam pojechać na kilka dni po maturze. Chociaż chciałabym częściej ją odwiedzać po prostu nie mogę.