slem Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) ostatnio miałem sen o łyżworolkach. Dokładnie to chodziłem sobie po mieście i zobaczyłem tam dziewczynę, która mi się podoba. Właśnie ona jeździła na łyżworolkach. Osobiście nie mam z nią kontaktu. Tylko tyle, że mi się podoba. PS. Jeszcze kilka dni miałem sen też związany ze sportem i dziewczyną, która mi się podoba, lecz to była zupełnie inna osoba. Namawiała mnie ona na wycieczkę rowerową. Nie wiem, może te dwa sny da się jakoś połączyć ze sobą? Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez slem Cytuj
Gość winteer Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Oprócz stwierdzenia że ktoś jeździł na rolkach, to tu nie ma opisu snu (snów) - jasnowidzem nie jestem żeby wiedzieć co Ci się śniło Cytuj
slem Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Bo dużo z tego nie pamiętam, to były "przebłyski". jeżeli chodzi o tą jazdę na rolkach, to jak wspomniałem. Był to dzień, nie świeciło słońce, a ja przechodziłem przez jakąś ulicę. Było wyjątkowo czysto, żadnych papierków itd. Z tego, co pamiętam to dziewczyna, która mi się podoba przejeżdżała na rolkach przez zakręt. Jeżeli chodzi o rower to było podobnie. Jakoś popołudniu, mój rower stał oparty oparty o dom, w którym aktualnie mieszkam (dokładnie o taką przybudówkę). Pamiętam, że dosyć mocno świeciło słońce i przyjechała właśnie dziewczyna na rowerze. Namawiała mnie, abym pojechał z nią na wycieczkę rowerową. Ja nie chciałem się na to zgodzić. Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez slem Cytuj
Gość winteer Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Co do roweru - może chodziło o jakąś propozycję bliższej znajomości z której nieskorzystałeś (nie było przejażdzki, a Twój rower stał). W pierwszym śnie ja to widzę tak - Ty szedłeś, ona jechała - tutaj chyba chodzi o szybkość z jaką dociera się do celu... albo o nieśmiałość jaka jest po Twojej stronie.. możliwe, że ta dziewczyna łatwiej zawiera znajomości niż Ty (jedzie na rolkach) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi