bavaria Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Witam ! Sniło mi sie ,że wciągałem pod górę pociąg z wagonami na linie i udało mi się to zrobić... Proszę o pomoc w interpretacji snu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Troszkę za mało informacji, ale czy nie jest Ci czasem ciężko ostatnio w życiu ? Czy nie ma jakieś sprawy która Cię przytłacza, spowalnia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bavaria Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Witaj Pysiaczku ! tak ostatnie dwa lata były dla mnie dosyć ciężkie ale od lutego sytuacja sie troszke polepszyla ,dzisiaj też miałem dziwny sen,najpierw śnił mi się biegnący znajomy,potem szczekajacy pies,następnie podwórko pełne starych gratów a na koniec kobiecy portfel który znalazlem pod krzesłem siedzącej kobiety chyba w kinie.. Ostatnio moje sny są bardzo wyraziste lecz nie potrawie ich sam interpretować ... Jeśli masz doświadczenie to będę wdzięczny za okazaną mi pomoc... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Bavaria myślę, że ten wcześniejszy sen mógł być wynikiem właśnie tych sytuacji z którymi musiałeś się zmierzyć przez ostatnie lata. A myślę tak dlatego, że w śnie udało Ci się wciągnąć pociąg na górkę, co znaczy, że jesteś już "na prostej" Co do tych symbolów snów które napisałeś wyżej to przydałby się dokładniejszy opis gdyż nie da się tylko po wyrywkach zinterpretować snu. Jeśli będę mogła to pomogę, ale odrazu napiszę, że nie każdy sen, że tak powiem "czuję" więc by nie pisać bzdur to w razie wątpliwości pozostawię go innym Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts