Jump to content

Książki, obok których nie można przejść obojętnie...

Pasquallo

Recommended Posts

Od niedawna odkryłem to forum i nie powiem, bo zainteresowało mnie swoją tematyką. Nie uważam, że mam patent na całą mądrość tego świata. Po prostu cały czas szukam, dociekam, stawiam różnorakie pytania i jestem ciekawy tego co mnie otacza. W żadnym razie do niczego nie jestem uprzedzony. Ostatnimi czasy zacząłem się też interesować literaturą parapsychologiczną, ezoteryczną, w całym zakresie znaczeniowym. Jak dotąd czytałem Roberta Monroe- Podróże poza ciałem, Allan Kardec'a- KSIĘGA DUCHÓW, przymierzam się obecnie do Watson Lyall - Biologia Śmierci.

Teraz przejdźmy do sedna sprawy- chciałbym, żebyście polecili mi jakąś ciekawą lekturę, dobrą, wartą polecenia. Zarówno w księgarniach jak i w internecie są setki pozycji traktujących o powyższej tematyce. Zapewne wiele z nich to że tak powiem pic na wodę fotomontaż. Zależy mi, żeby zapoznać się z klasykami tematyki psychologiczno-ezoterycznej. Coś jak lektury obowiązkowe w szkole:) Za każdą pozycję, z choćby kilku zdaniowym uzasadnieniem będę bardzo wdzięczny.

Edited by Pasquallo

• 3 months later...

Rhonda Byrne "Sekret"

Książka przedstawia jak sprawić by życie było takie jakie pragniesz... Spełnia wszystkie Twoje marzenia... Polecam!