Skocz do zawartości

Czy to było Ld czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pare razy mi sie tak zdarzyło że niby odzyslałem świadomość we śnie. Cieszyłem sie biegałem samochód zabrałem. Lub zaczełem sie cieszyc ze mam ld i szybko chcieś pobiegłem sie ciesząc i mówiłem sobie nareszczie mi sie udało ale nie zrobiłem testu rzeczywistości tylko tak raptem lub odzyskałem świadomośc zrobiłem test rzeczywistościi a na wet sam raz bez zadnych prób rozpoznałem ze to sen i odzyskałem świadomośc i teraz napisz mój problem wieć mam ld sie ciesze a gdy sie obudze to zawsze.po obudzeniu nie byłem pewny czy to było LD . bo jak sie obudze to ja nie wiem czy to ja chodziłem czy to ja to wszystko robiłem i nawet podczas tego tez było tak jakoś dziwnie ponieważ nie czułem czy to napewno ja mogłem chodzić. BARDZO PRSZE POMÓŻCIE MI BĘDE WAM BARDZO WDZIECZNY PROSZE.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wg mnie chodziłeś i mogło to byc Ld. Ale napisz wszystko jeszcze raz,mniej chaotycznie bo niestety mało co rozumiem,stawiaj znaki interpunkcyjne.

Napisano

ok sory ze tak długo nie odpisywałem ale miałem problem z zalogowaniem się bo zapomniałem hasła.Wiec czasami mi sie tak zdarza ze niby jestem świadomy,chodze ciesze sie z tego bardzo ale nie jestem pewiem czy to napewno ja mogłem chodzić, bo jak się budze to nie wiem czy to napewno było ld nie jestem po prostu pewien czy to ja chodziłem. Aha jeszcze jedna sprawa.Ja jestem chory na padaczke i biore tabletki Neurotop półtora tablerki i nie wiem czy przez te tabletki moge nie mieć świadomych snów czy to jakoś mi to utrudnia osiągnięcie.Prosze odpisz aha napisz mi jakąs najlepszą metode na ld i zeby nie była taka trudna ja mam problem z koncentracją i ze skupieniem sie wiec prosze napisz mi najlepszą metode z góry dziękuje

Napisano

aha najlepiej by było jak byś odpisal na gg jak masz o to moje gg: 10677012

Napisano

Nie jestem moderatorem ale jak coś dopisujesz to edytuj bo spamujesz. Co do leków to każdy ma jakieś skutki uboczne, jak to się ma do stanów umysłu nie wiem bo to zależy od leku. A sposobu nie ma łatwego. Nie znajdziesz guzika włączającego świadomość we śnie... Masz w necie masę metod ale żadna z nich nie przyonsi efektów za pierwszym razem i wymaga wkladu pracy. Polecam forum oobe.pl - Kto jeszcze chce b?yskawicznie osi?gn?? OOBE? tam jest ich trochę. Jak będziesz ćwiczył to i nauczysz się skupiać. Medytuj - to pomoże.

Gość anatemka
Napisano

jeżu, ciężko powiedzieć....

Neuropot moze ci zwiększac świadomość we śnie.

Sny świadome to takie, w trakcie których wiesz, że snisz , wiesz co śnisz, i swiadomie śnisz, czyli np. dowiadujesz sie rzeczy o które pytasz przed zaśnieciem, albo zmieniasz sen wg własnego widzimisię.

Napisano

witam was ponownie chcę napisać ze dzisiaj znowu miałem LD ale gdy sie obudziłem to nie wiedziałem czy to napewno bylo to.Zrobiłem to rano bo czytałem że to najlepiej zrobić rano lub w nocy po obudzeniu się.I teraz będe bardziej sie starać znaczy będe prowadzić dziennik snów a potem będe robił takie jakby testy rzeczywistości znaczy co ileś minut będe zatykał nos i probował wciągnąć powietrze potem mówie ,,ok jeszcze nie śpie ale teraz napewno mi sie uda i będe miał ld" lub ,,teraz sie nie udało ale za tym napewno będe miał LD" i chce żeby mi to weszło w nawyk żebym to samo zrobił we śnie więc napiszczie mi czy jest to dobra metoda czy nie. aha i jeszcze biorę witamine B12. bo witaminy z grupy B B-6 I B-12 powodują bardziej wyraźne i łątwiejsze do zapamiętywania snów. Napiszcie czy dobrze sie za to zabieram

Napisano

no tak, ogólnie dobrze się za to zabierasz, a z tych testów rzeczywistości to z tym zatykaniem nosa to tylko jeden z nielicznych, na każdego najlepiej działa inny więc najlepiej wyrób sobie nawyk patrzenia 2 razy na zegarek, godzina w śnie się zazwyczaj zmienia (chociaż mi ostatnio nie xD), popatrz na jakieś napisy, też się zmienią, a najlepsza metoda to patrzenie na ręce. W śnie nie są normalne, zapewniam Cię ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

witam was ponowie troche miałem odpoczynku od wywoływania LD ale znow zaczynam XD. Mam jedną pytanie czy ta metoda co zaraz napisze czy jest dobra podczas zasypiania wogóle sie nie ruszać i nie myśleć o niczym potem chyba mozna wejśc chyba trans. wiec napiszcie mi czy to dobra jak nie to napiszcie mi jakąś naj naj lepszą metode wywoływania LD lub wchodzenia w trans

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam was pnownie.Mam taką sprawę ponieważ dzisiaj małem bardzo dziwaczny sen opisze wam go.Wiec byłem w jakimś miejscu coś trzymałem w ręku i to było tak ze coś ja robiłem i we snie zasypiałem.a wtym śwnie we śnie śniło mi sie że ja mam ld.wiec tak zasypiam tam bardzo sie tam cieszyłem (ale mi sie to snilo oczywiscie) i nagle mnie wywalało z teko snu i wracałem to tego ze cos trzymałem i próbowalem i nadal. i ja próbowałem sie opanować bo w tym śnie wiedziałem że jak bede sie tak podniecać to mnie wyrzuci i mi sie udawało ale nie mogłem wogóle tam oczu zamknąć bo jak zamykałem to ja znowu bym wracał to tamtego miejsca ale nie mogłem i potem wsiadłęm to samochodu i zauważyłem takie coś ze jak sie pryskałem to normalnie mi sie oczy otwierały tam i zobaczyłęm jak ktoś to bieze i pije i też sie napiłęm i koniec snu prosze mi napisać co to może znaczyć bo ja naprawde sie zastanawiam.i tam wykonywałem testy rzeczywistości ale to nie ja naprawde mogłem kontrolować snem Prosze o POMOC!!!

AHA JESZCZE JEDANA SPRAWA CZY JAK PODCZAS JAWY BEDE POWTARZAŁ NP : GDY ZACZNE SNIC USWIADOMIE SOBIE TO I PRZEJME PEŁNĄ KONTROLE NAD SNEM CZY MI SIE UDA OSIAGNAĆ LD?

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam was ponownie teraz po tym śnie co opisałem mam prawie codziennie ld ale tym razem jest piewniejszy żę to ja byłem.Dzisiaj coś mi sie śniło i uznałem że to jest sen.Więc dzisiaj miałem ld i chyba wczoraj albo przedwczoraj teraz wogóle tego nie rozumiem tak trudno mi szlo wywoływanie Ld a teraz to bez niczego (nic nie robie a one zame mi przychodzą) Prosze odpiszccie .Tak sie ciesze że mam LD :):):):):)

Napisano

Jak masz LD to spróbuj wejsc w lustro :D ciekawe sie rzeczy potem dzieja. zobaczysz :>

Napisano (edytowane)

a mi za cholerę żadne LD wyjść nie chce

głupie są te sposoby, jak liczę w myślach to nie ma szans, żebym zasnął...

Edytowane przez koteł