madzik1179 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Sniło mi się , ze byłam w jakimś centrum handlowym z moimi przyjaciółkami i chciałyśmy pojechać windą na wyzsze piętro i w windziemusiałyśmy zapiąć pasy , kiedy jechałyśmy do góry winda sie nie zatrzymała tylko jechała na dół i ciągłe jezdziła w górę i w dół , a w tym czasie moje pasy zaczeły pękać , ale naszczęscie kiedy krzyczałyśmy o pomoc , udało im sie zatrzymać windę . Co mógł oznaczać mój sen ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solis Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Być może dążysz do jakiegoś celu, ale- albo źle go obrałaś, kierując się radami innych i nie będąc przekonaną co do sensu podjętych działań- albo nie czujesz się jeszcze gotowa, żeby to osiągnąć. Ten sen może być ostrzeżeniem- lepiej przygotuj się do tego, co chcesz osiągnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że jesteś osobą u której nastrój i stan emocjonalny jest bardzo zachwiany i gwałtownie się zmienia, przez co tracisz poczucie bezpieczeństwa w życiu i sytuacji w której się znajdujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts