Yovitaa Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Miałam dziś dziwny sen, przyszłam do pokoju a nasze akwarium było całe puste i rybki zdychały na podłodze obok akwarium, sama nie wiem czemu nie pomagałam im, chciałam je włożyć z powrotem, lecz coś mnie odciągało od tego. Tłumaczyłam przed sobą, że i tak już im nie pomogę. Jakaś kobieta powiedziała mi, że żyją, w każdej chwili mogę je uratować, niby się ucieszyłam, ale mimo wszystko czekałam z tym na mamę, podświadomie strasznie się ich bałam, nie potrafię wyjaśnić czemu. Gdy mama wróciła, powiedziałam jej, że ma je powrzucać do akwarium, bo dalej żyją. Zaczęła je ratować i nagle z moich małych kolorowych rybek powstały ryby potwory z dużymi paszczami coś a la piranie. Mama nic sobie z tego nie robiła, tak jakby nie zauważała różnicy, albo wiedziała, że tak będzie - nie wiem. Na początku pływały normalnie, później jakby zaraz miały zdechnąć i chyba część z nich zdechła, choć nie jestem tego pewna. Proszę o interpretacje, bo bardzo trapi mnie ten sen. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi