sidzia Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) No więc pojawiłam się tu gdyż nie daje mi spokoju moj sen. Śniło mi się że zostalam zaproszona wraz z moją mamą do rodziców mojego byłego chłopaka (jakiś obiad, rozmowa, poznanie się) on tam był, ja byłam mocno zestresowana, on mnie uspokajał. Jego ojciec zadawał mi pytania przy stole, spedzilismy tam troche czasu w koncu musialam wracać do domu, jego matka dotrzymywala mi towarzystwa w drodze porotnej do domu jak przyjaciółka, pod rękę i coś do mnie mówiła, tylko nie rozumialam co do mnie mówi, słuchałam i przytakiwałam Moj byly szedl z nami, po mojej lewej stronie. Ten sen nie daje mi spokoju bo z chłopakiem nie jestem już ok 5 miesięcy, wszak po 4 miesiącach po rozstaniu spotkaliśmy się i uczucie wróciło (albo sie nie skonczylo, bo rozstanie bylo z rozsadku) powiedzielismy sobie ze caly czas cos do siebie czujemy, ale jeszcze nie stwierdzilismy by do siebie wracac, narazie ustalilismy ze bedziemy przyjaciolmi. Ostatnio jakos nawet o tym nie myslalam, pochłonęły mnie inne sprawy. Tak więc skąd ten sen? czy on coś może oznaczać? Ta dziwna wizyta ot tak po prostu "z nieba"? dodam jeszcze że nie znałam się osobiście z jego rodzicami. Widziałam ich "przelotnie" zaledwie kilka razy. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez sidzia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi