Eftelya Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Na pytanie o związek (konkretnego partnera), jak będą wyglądały nasze relacje pokazały się runki JERA URUZ i DAGAZ. (przy czym dagaz dwukrotnie wypadła jeszcze przed rozłożeniem) Odczytałam to w ten sposób, że sytuacja powoli dojrzewa, ale nastąpi przełom, uzdrowienie i koniec końców będzie dobrze:) Nie wiem czy odebrałam to właściwie. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji tych runek:) Cytuj
iridos Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 czy ten zwiazek na chwile obecna trwa? jaka jest jego kondycja? Cytuj
Eftelya Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Napisano 7 Kwietnia 2010 Związek jest w chiwli obecnej w "zawieszeniu" i sama nie wiem na czym stoję. Cytuj
lavis Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Jak dla mnie to Runy mówią że czas uzdrowi sytuację i zapanuje harmonia. Cytuj
Eftelya Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Napisano 8 Kwietnia 2010 Dziękuję A czy można określić o jaki okres czasu chodzi? Cytuj
lavis Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Jera mówi o okresie 1-go roku.Czytałam te Runy jako pozycję prostą(odwracasz je?)Bo jeżeli nie to Dagaz mówi mi często o zupełnie nowych planach. Cytuj
Eftelya Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Napisano 9 Kwietnia 2010 Odwracam, ale tutaj wszystkie trzy wyszły w pozycji prostej. Cytuj
lavis Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 To wszystko na dobrej drodze,pogodzicie się. Cytuj
lavis Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 To w takim razie pogodzicie się i wszystko będzie oki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi