Jump to content

Podróż ze zmarłym tatą, kolejna noc i sen- prezent od zmarłego taty

goya252

Recommended Posts

Jak w temacie.

Jednej nocy śnił mi się tato. Mieliśmy gdzieś razem jechać. On miał "malucha" i ja mówiłam mu żebyśmy jechali moim bo w "maluchu" to mi strasznie ciasno. Tato się zgadza i jedziemy moim autem -wygodniejszym.

Kolejna noc i znów śni się tato. Tym razem daje mi prezent. Piękną karafkę. HHmmmmmm

Obydwa sny w miłej atmosferze. Tym razem bez kłotni jak to zwykle mi się śniło.

Co o tym myślicie?

w moich stronach się mówi,że gdy osoba zmarła przychodzi do Ciebie we śnie to znaczy,że czegoś potrzebuje, gdy przychodzi ubrany tak jak był pochowany to znaczy,że modlitwy, a gdy tak normalnie i się do tego uśmiecha to znaczy,że się Tobą opiekuje. Mój tata nie żyje już od 7 lat, śnił mi się od tamtej pory tylko 2 razy, ale zawsze był uśmiechnięty. Nigdy nie pytałam dokładnie co to znaczy. Niech wypowiedzą się specjaliści, bo ja opieram swoją wypowiedź na pogłoskach z mojego regionu. Pozdrawiam

Wiesz...własnie do tej pory bardzo często mi się śnił i zawsze się kłociliśmy. Po modlitwach jest inaczej. Spokojny. Uśmiechnięty to fakt.

Jesli jest tak jak mówisz niech sni mi się co noc. i opiekuje się mną ;)

i jeszcze mi się przypomniało,że u mnie starsi ludzie mówią,że gdy się śni uśmiechnięty, to znaczy,że jest szczęśliwy :) i podobno ważne są twoje odczucia podczas snu. Ja np, byłam we śnie świadoma,że tata zmarł ale czułam zadowolenie,ze go widzę :)

Edited by owsik
dopisanie zdania

sorry o prezent nie zaproszenie niedobrze jest jesli zmarli w snach nam cos darowuja ale moze w twoim przypadku inaczej bo to swieza sprawa