goya252 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Jak w temacie. Jednej nocy śnił mi się tato. Mieliśmy gdzieś razem jechać. On miał "malucha" i ja mówiłam mu żebyśmy jechali moim bo w "maluchu" to mi strasznie ciasno. Tato się zgadza i jedziemy moim autem -wygodniejszym. Kolejna noc i znów śni się tato. Tym razem daje mi prezent. Piękną karafkę. HHmmmmmm Obydwa sny w miłej atmosferze. Tym razem bez kłotni jak to zwykle mi się śniło. Co o tym myślicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owsik Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 w moich stronach się mówi,że gdy osoba zmarła przychodzi do Ciebie we śnie to znaczy,że czegoś potrzebuje, gdy przychodzi ubrany tak jak był pochowany to znaczy,że modlitwy, a gdy tak normalnie i się do tego uśmiecha to znaczy,że się Tobą opiekuje. Mój tata nie żyje już od 7 lat, śnił mi się od tamtej pory tylko 2 razy, ale zawsze był uśmiechnięty. Nigdy nie pytałam dokładnie co to znaczy. Niech wypowiedzą się specjaliści, bo ja opieram swoją wypowiedź na pogłoskach z mojego regionu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goya252 Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Wiesz...własnie do tej pory bardzo często mi się śnił i zawsze się kłociliśmy. Po modlitwach jest inaczej. Spokojny. Uśmiechnięty to fakt. Jesli jest tak jak mówisz niech sni mi się co noc. i opiekuje się mną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owsik Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 (edited) i jeszcze mi się przypomniało,że u mnie starsi ludzie mówią,że gdy się śni uśmiechnięty, to znaczy,że jest szczęśliwy i podobno ważne są twoje odczucia podczas snu. Ja np, byłam we śnie świadoma,że tata zmarł ale czułam zadowolenie,ze go widzę Edited April 6, 2010 by owsik dopisanie zdania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 to nie jest dobry sen z tym zaproszeniem ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goya252 Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 O jakie zaproszenie chodzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 sorry o prezent nie zaproszenie niedobrze jest jesli zmarli w snach nam cos darowuja ale moze w twoim przypadku inaczej bo to swieza sprawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goya252 Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Hhhhmmmmm mam nadzieję że nie. Choć w sennikach tak opisują. Że to strata jakaś. Oby nie , oby nie....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurela04 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Gdzieś słyszałam,że gdy śni się zmarła osoba trzeba ją odwiedzić na cmentarzu i zapalić znicz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goya252 Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 ja odwiedzam rodziców na cmentarzu co tydzień.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts