slem Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Była noc, ja wraz z moim dziadkiem spacerowałem, aż natrafiliśmy na psa (był to jamnik). Przez pewien czas bawiłem się z nim, a następnie wziąłem go ze sobą. Przechodziliśmy przez wiadukt kolejowy i nagle pies tak jakby wypadł. Jeszcze próbował się wdrapać na ten wiadukt, chciałem mu pomóc, lecz finalnie spadł na tory. Pies skulony leżał na jednej z szyn i w ten czas usłyszałem dźwięk pociągu, który niestety przejechał po tym psie. Pies oczywiście zginął rozjechany przez pociąg, o dziwo dużo krwi nie było (nie wyglądało to tak tragicznie). Cytuj
Vik. Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Wydaję mi się że może Ci się przypominać jakieś wspomnienie z np. dzieciństwa związane z jakimś zwierzęciem lub pasjonatem zwierząt. Być może tęsknisz za jakimś psem lub człowiekiem przywiązanym do psów/psa. To są poprostu jakieś wspomnienia. Pozdrawiam. Cytuj
Pysiaczek Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Slem czy nie czujesz, że jakaś bliska Ci osoba zaczyna się oddalać od Ciebie, a Ty chcesz temu zaradzić, ale nie za bardzo Ci się to udaje ??? Cytuj
slem Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Napisano 6 Kwietnia 2010 Całkiem możliwe, chociaż w ostatnim czasie odłączyłem się od większości znajomych. Większość czasu spędzam samemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi