Marlin Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Witam . Mam ogromną prośbę , aby ktoś powiedział mi co może oznaczać taki sen. Często śni mi się , że wypadają mi lub innym osobą zęby. Niektóre zdowe , a niektóre zepsute , we śnie mam ich całe garście. Co to może znaczyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia2813 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Ruwnież śnią mi sie zeby że bmi wypadają całymi garściami i że mnie to boli moja babcia uważa że to symbol śmierci że ktoś umrze z rodziny , ale dużo razy mi się śnily i jaoś nikt mi nie umarł . Słyszałam że zęby jeśl iwypadają to pieniądze to symbol pieniędzy że nastąpi ich przypływ:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brygida_80 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Ja równiez miałam dzisiaj sen o zębach. Śniło mi się, że byłam u dentysty umówić się na wizytę. Miałam zepsute trzonowce i dentysta chciał je wyrwać, ja natomiast chciałam tego uniknąć, wolałam np. plomby. Co to może oznaczać? Czytałam, że zęby oznaczaja straty materialne lub czyjąś śmierć. Czy można takie sny zinterpretować inaczej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Sylwia2813, Brygida_80 Czytałyście regulamin ? Chyba nie... W tym dziale NIE doklejaj swoich opisów do istniejących. Każdy sen jest tutaj specyficzny, tak jak układ symboli w nich zawartych. Obowiązuje więc zasada: JEDEN SEN - JEDEN TEMAT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Dzięki Pysiaczek.... Cały czas mam nadszieję , że ktoś zinterpretuje to co mi sie śni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Marlin napiszę może tak : Na ogół sny o wypadających zębach symbolizują jakąś stratę... Szkoda, że nie napisałeś uczuć które towarzyszyły Ci we śnie. Wypadanie zębów zepsutych kojarzy mi się z tym, że z Twojego życia zostaje usunięte coś co jest "złe" i nie powinno być dla tego czegoś miejsca w Twoim życiu. Co do tych zdrowych zębów to mogę się mylić, ale wydaje mi się, że podczas eliminacji tych złych rzeczy tracisz także te dobre. Może nie masz jasnego rozeznania między tym co pozytywne a tym co negatywne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Dzięki Pysiaczek. Gdy tak trzymam te zęby w garści , to mam uczucie wtydu , jak ja teraz będę wyglądać bez nich i strachu , jak ludzie ze mnie będą się śmiać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts