Weles Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Niedawno miałem dziwny przypadek podczas LD: Szedłem ciemną ulicą i nagle uświadomiłem sobie, że to sen. Tak więc moje LD się rozpoczęło. Chciałem się jeszcze bardziej dostroić, wniknąć w ten stan. Cały czas szedłem przed siebie. W pewnym momencie zobaczyłem chłopaka, który miał około 20 lat i siedział na kamiennych schodach. Spojrzałem na niego i nagle wokół mnie zaczęła się gromadzić mgła. "To przejściowe" - pomyślałem i szedłem dalej. Mgła zrobiła się bardziej gęsta, a że to LD to próbowałem to zmienić. Jednak to mnie bardzo zaskoczyło... Nie potrafiłem nic zrobić, a mgła stawała się coraz bardziej gęsta. Nie miałem nad nią kontroli. Wtedy poczułem jak coś wyciąga mnie ze snu. W tym momencie otworzyłem oczy. Przeżyliście kiedyś coś takiego? Dlaczego nie miałem kontroli nad mgłą? Dlaczego stawała się coraz bardziej gęsta kiedy ja używałem siły umysłu żeby zniknęła? Cytuj
Page Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 Strasznie ciekawe to co miałeś... Tak się nad tym zastanawiam i myślę, że albo to jednak nie był całkiem świadomy sen, albo ktoś się dostał do Twojego snu i przejął nad nim kontrolę... Cytuj
angeliccircle Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 hm, przypuszczam że raczej to drugie.. jeśli w śnie słyszałeś własny głos który Ci coś podpowiadał to napewno był to sen świadomy, który w jakiś sposób mogłeś kontrolować. Jesli nie miałeś nad tym zjawiskiem kontroli to osba która wkradła się do Twojego snu też musiała być tego świadoma, tego co robi, i była od Ciebie silniejsza.. Cytuj
Gość winteer Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Z moimi snami to jest tak, że nie raz mam zwykłe sny, nieraz mam LD, nieraz LD przechodzi w OOBE, a nieraz LD przechodzi w nieświadomy sen... i to nie jest nic nadzwyczajnego i myślę że to ma związek z fazami snu (już gdzieś w jakimś temacie wstawiałam linka do fajnego opisu faz snu) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi