saba999 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Niepamietam stu prozrn tego snu snilo mi si ze mialam jechac do Ameryki do meza z rodzinny do kogos na slub potem dostalismy zaplacone bilety i pytalam cochwile kiedy bedzie ten slub wiecej niepamietam. Nikt sie u nas nie zeni i niemamy nikogo w Ameryce Prosze bardzo o imprtacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weles Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Sny nie muszą wcale niczego oznaczać... Jednak jeśli czujesz inaczej to sama powinnaś go zinterpretować. Każdy ma inny klucz do interpretacji. Dla mnie ciemność będzie się kojarzyła z poczuciem bezpieczeństwa i wolności. Dla ciebie czy kogoś innego będzie to oznaka zła, strachu, bezbronności itd. Ten sen może mówić że jesteś osobą lubiącą mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Lubisz o wszystkim wiedzieć. Mówi o tym, że czekają cie drobne problemy jednak nie powinnaś przy tym wpadać w panikę ponieważ te problemy same się rozwiążą... Jeśli ktoś widzi to inaczej to zapraszam do interpretacji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saba999 Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 mojej siostrze snilo sie ze jestem z brzucehm w ciazy ma to jakies znaczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weles Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 mojej siostrze snilo sie ze jestem z brzucehm w ciazy ma to jakies znaczenie? Czy ma to jakieś znaczenie... Ja myślę, że dla niej powinno to oznaczać tyle, że ma cię lepiej traktować i opiekować się tobą... Pamiętaj, że sny nie muszą mieć znaczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts