saba999 Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Niepamietam stu prozrn tego snu snilo mi si ze mialam jechac do Ameryki do meza z rodzinny do kogos na slub potem dostalismy zaplacone bilety i pytalam cochwile kiedy bedzie ten slub wiecej niepamietam. Nikt sie u nas nie zeni i niemamy nikogo w Ameryce Prosze bardzo o imprtacje Cytuj
Weles Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Sny nie muszą wcale niczego oznaczać... Jednak jeśli czujesz inaczej to sama powinnaś go zinterpretować. Każdy ma inny klucz do interpretacji. Dla mnie ciemność będzie się kojarzyła z poczuciem bezpieczeństwa i wolności. Dla ciebie czy kogoś innego będzie to oznaka zła, strachu, bezbronności itd. Ten sen może mówić że jesteś osobą lubiącą mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Lubisz o wszystkim wiedzieć. Mówi o tym, że czekają cie drobne problemy jednak nie powinnaś przy tym wpadać w panikę ponieważ te problemy same się rozwiążą... Jeśli ktoś widzi to inaczej to zapraszam do interpretacji... Cytuj
saba999 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Napisano 6 Kwietnia 2010 mojej siostrze snilo sie ze jestem z brzucehm w ciazy ma to jakies znaczenie? Cytuj
Weles Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 mojej siostrze snilo sie ze jestem z brzucehm w ciazy ma to jakies znaczenie? Czy ma to jakieś znaczenie... Ja myślę, że dla niej powinno to oznaczać tyle, że ma cię lepiej traktować i opiekować się tobą... Pamiętaj, że sny nie muszą mieć znaczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi