marcinqq Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Witam. Dzisiaj miałem bardzo dziwny sen. Na początku śniło mi się że kolega który w rzeczywistości nie jest pełnoletni, kupił sobie samochód.Było to czarne kombi w stylu amerykańskim.Dziwne w tym było że otworzył bagażnik i w takim kuferku na narzędzia miał radio samochodowe i z niego szły kable do głośników w samochodzie. Następnie jakbym obrócił się w bok zobaczyłem dorodną kurę i nagle ni stąd ni zowąd zabił ją lądując na niej model helikoptera 1:10 :yyyy: Obudziłem się. Głównie chodzi mi o tą dziwną śmierć tej kury.Co to mogło znaczyć????:pytajnik_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinqq Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 (edited) To nie jest żaden żart:> Proszę by ktoś zinterpretował mój ''dziwaczny'' sen :P upka..................... Może chociaż co oznacza śmierć kury? Edited April 15, 2010 by winteer żeby za dużo przewijania strony nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Z ta kurą to może chodzic o analogiczna sytuację, w której przez niedbalstwo można utracić nieźle zapowiadajacą się okazję.. pamietaj, że przecież we śnie auto kupiła osoba niepełnoletnia, która w swielte prawa nie jest jeszcze kimś samodzielnym i wystarczająco odpowiedzialnym aby samemu cecydować o kierowaniu własnym życiem, którego symbolem jest samochód - widocznie tak własnie oceniłes tego chłopaka, jako kogoś chaotycznego - nawet radio nie było na właściwym miejscu, tylko w bagażniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinqq Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 A właśnie odwlekam wykorzystanie okazji która może się nie powtórzyć..Dzięki za interpretacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts