Skocz do zawartości

ślub

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo ważna jest dla mnie interpretacja tego snu, ponieważ jeszcze nigdy nie pamiętałam żadnego tak szczegółowo, z takimi detalami. Przed oczami mam cały czas migawki...

Byłam na ślubie kuzyna, który ma już żonę. Nie była to jednak jego obecna kobieta. Cała ceremonia była dla mnie mało znacząca, ponieważ jako goście pojawili się moja przyjaciółka, jej dwaj bracia (z jednym z nich łączą mnie bliskie relacje, mają jednak charakter krążenia w okół siebie, wzajemnej sympatii, jakiegoś rodzaju przyciągania się wzajemnie) oraz mój były chłopak.

Mój eks usiadł najbliżej mnie, w rzędzie obok, po czym przysiadł się i objął. Ostatecznie zakończyliśmy w tym śnie nasz związek (czuję, że nie powiedzieliśmy i nie wyjaśniliśmy sobie wszystkiego do końca, mam potrzebę porozmawiania z nim, definitywnego zakończenia wszystkiego, odejścia z czystym kontem- rozstaliśmy się rok temu), uśmiechnęliśmy się gorzko i on odszedł. W międzyczasie mnie i brata przyjaciółki łączyły ukradkowe spojrzenia. Gdy odszedł mój były, uśmiechnął się do mnie tak, jak jeszcze nigdy- był szczęśliwy, w oczach jednak widziałam nadzieję. Siedział najdalej ze wszystkich przybyłych tam znajomych.

Chcę podkreślic, że jest on dla mnie w realnym życiu bardzo ważną osobą i wiem, że jeśli cokolwiek by nas połączyło, to byłby to pierwszy związek, który traktowałabym poważnie. Proszę o pomoc...