Skocz do zawartości

Para, intymna sytuacja, paraliz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mialam dosc dziwny sen. Przebywalam w jakims pomieszczeniu, jakby sypialni, ale nie jako osoba, tylko cos w rodzaju jazni. Pokoj byl slabo oswietlony i w paru promieniach swiatla jakie dostawaly sie do srodka, widac bylo pare lezaca na lozku. Kobieta lezala, mezczyzna sie nad nia pochylal, calowal jej dekolt.Nie wiem czy ich wyglad ma znaczenie, ale ona miala wlosy takie jak ja sama, slugie, brazowe i proste, byla raczej blada, a mezczyzna mial burze ciemnych lokow i wygladam troche jak latynos chociaz mogla to byc zwykla opalenizna. Nie wygladali na zwykla pare podczas pieszczot, dalo sie w tym dopatrzyc prawdziwej czulosci i bylo to piekne. Nie mam pojecia co tam robilam ale chcialam odejsc i im nie przeszkadzac a jednak cos mnie tam trzymalo, unieruchamialo i musialam patrzec na tych dwoje.

Napisano

Usagi, a nie masz w otoczeniu pary, która wywołuje w Tobie podobne emocje? Kobieta była w pewien sposób podobna do Ciebie, więc mogłoby to oznaczać że sama chciałabyś się znaleźć w takiej relacji.

Napisano

Ci dwoje nie przypominali mi nikogo, kogo znam. A kobieta miala tylko moje wlosy, reszta byla kompletnie ode mnie rozna.

Napisano

Pudło ;)

Przychodzi mi jeszcze jedynie do głowy zaangażowanie w jakąś, w domyśle cudzą, sprawę i brak pewności czy powinnaś. Coś na zasadzie, że twoje intencje są jak najbardziej dobre ale może lepiej byłoby jednak się nie wtrącać.

No chyba, że w ogóle nie jesteś w związku - może po prostu senne marzenie ;)