Skocz do zawartości

Dawna miłość,obłąkanie,strach....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, chciałbym przedstawić sen, który miłem pare nocy temu i poprosić o jego interpretacje.Nadmienie z góry,że żadko pamietam co mi sie śniło, jednak z tym snem jest inaczej.

Śniło mi się,że ide obok pasażu sklepów, miejscu bardzo dobrze mi znanym, czyli tam gdzie mieszkam.Idąc prosto minołem dziewczyne, która zatrzymała się i i zwróciła do mnie słowami, że znowu ją lekceważe.... ja również stanołem i odpowiedziałem,że to ona całyczas mnie olewała, więc i ja dałem jej spokój.Okazała sie to być moja miłość z dawnych dziecięcych jeszcze lat...

Mimo chwili ciszy,zaczeliśmy ze sobą rozmawiać, chciała bym, ją odprowadził do domu,zgodziłem sie oczywiscie i poszlismy(daleko to nie było bo mieszka niedaleko tychze sklepów).Idąc tak zaczołem ją wypytywać ,gdzie to sie podziewała, bo już długo jej nie widziałem, odparła że była na leczeniu w zakładzie psychiatrycznym, po śmierci swojej siostry... spytałem czemu mam ją odprowadzac skoro tak blisko mieszka i powiedziala ze boi sie wejsc do klatki schodowej bo slyszy ciagle tam glos zmarlej siorki.... i ze niby sie wyleczyla, ale dalej sie boi.Odprowadzilem ja na piętro, pozegnalismy sie powiedzialem ze bedzie wszystko dobrze i roztalem siie z nia.Dziwne jest dla mnie to ze gdy mowila mi o siostrze nie miala twarzy smutnej, bardziej taka lekko zaniepokojona... i ot wsit koniec snu.

Tak jak wspomnialem baaardzo zadko mi sie zdarza pamietac sen w calosci, a ten siedzi mi nbadal w glowie :(.Jesli ktokolwiek ma pomysl co to moglo znaczyc niech odpisze, dla mnie to bzdura troche ten sen heh.Pozdrawiam