Evuler Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Szliśmy przez miasto z moim kolegą i koleżanką. nagle sie zaczołem z nią całować, zobaczył to mój kolega, któremu ona też sie podoba. nagle spotkaliśmy moją dziewczyne, i mój kolega jej o wszystkim powiedział. Pokłuciłem się z dziewczyną, która kazała mi sie zastanowić którą z nich wybieram. następnie rozmawiałem z tą moją koleżanką w jakiejś stodole, i ona mówi że nie chce być ze mną i jeszcze raz mnie pocałowała i sie obudziłem.. powiedzcie mi co to może oznaczać Cytuj
Gość SooYoung Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 zakręcone może twoja dziewczyna jest o ciebie zazdrosna - czy tak to odbierasz? a może po prostu podobają ci się inne dziewczyny i taki sen pokazuje twoje pragnienia Cytuj
Evuler Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Napisano 23 Kwietnia 2010 no strasznie zakręcone ) no właśnie ta dziewczyna z którą sie całowałem strasznie mi sie podoba ale one chce być tylko przyjaciółmi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi