jasminev Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 Czuje nadchodzące w moim życiu zmiany na lepsze jednak nie jestem do końca pewna. Czuje że to będą zmiany w sferze uczuciowej dodam że nie jestem teraz w żadnym związku. Co wy o tym myślicie ?? Cytuj
Gość winteer Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Wyobrażam sobie, że się cieszysz na te zmiany.. podświadmie wysyłasz sygnały.. a to już kwestia czasu kiedy wejdziesz w związek. Teraz to poobracaj się między ludźmi, daj się zauważyć przez płeć przeciwną. ... i mniej ważne w co się ubierzesz - dopasowane dzinsy i koszulka czy sukienka i szpilki.. najwazniejszy bedzie Twój uśmiech Więcej chyba nie trzeba pisać.. Cytuj
malakobietka Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 Moze bardzo chcesz tych zmian i to wywołało u Ciebie takie silne uczucia. Zazdroszczę Ci tego. Ja dla wszystkich mam dobrą radę i pocieszenie ale sama nie umiem być tak pozytywnie nastawiona do swojego życia. I wiem ze na tym tracę bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu wiec życzę Ci z całego serduszka powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi