nika16_17 Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam Sen, co prawda miałam dawno ale proszę o interpretację Dziadek, który umarł nie spełnia 5 lat temu przyśnił mi się ja przytula mnie w jakimś parku. Na środku parku był kran z, pod którego tryskała woda. Przemył mi oczy. Wyszliśmy. Szliśmy przy wysokim białym murze. Na ławce siedziało moje kuzynostwo, z którym jestem skłócona. Chociaż bardzo mocno go trzymałam puścił mnie i przytulił ich. Nagle znalazłam się w swoim domu z bratową mojej mamy, z która również nie rozmawiam, która brała mije ubrania i pluszami. tak jakbym jej wyrwała z ręki a ona z wielkimi pretensjami spytała co mam wziąć miałam takie wrażenie jakby nie już tam nie było. Moja mama i babcia ubierali się i szli do nich chodź nie odzywają się do siebie długi czas Jeszcze raz proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 ten sen jest jakby prosbą o pogodzenie się rodziny przemycie oczu to pokazanie jak naprawdę wygląda sytuacja - po prostu przejrzyj na oczy ! to co słyszysz od innych, to co ci mówią nie do końca jest prawdą, cala sytuacja jest inna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi