[email protected] Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 witam wszystkich, miałam sen, którego znaczenie jest dla mnie jakoś wyjątkowo ważne.wiec bardzo proszę o wyjaśnienie jego znaczenie. A mianowicie śniło mi się, ze nakryłam swojego chłopaka na zdradzie. tzn jakieś połączenie w telefonie, smsy, następnie ze byli oni razem na jakiejś imprezie i zdjęcia z jego aparatu na których byli np razem. wpadłam w straszny szal, zaczęłam jego bić, wyzywać, krzyczeć(oczywiście w śnie:) ) potem zabrałam torebkę, pieniądze i uciekłam z domu. chciałabym wiedzieć czy gdy śnią się takie sny czy one przepowiadają przyszłość, wyjaśniają życie czy maja za zadanie ostrzec, uprzedzić. Bardzo proszę o interpretacje. Dziękuję. Cytuj
Pysiaczek Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 [email protected] sny o zdradzie są głównie przejawem lęku dotyczącego możliwości zaistnienia takiej sytuacji w rzeczywistości... Rzadko zdarza się, że taki sen jest snem zapowiadającym takie wydarzenie. A Twój sen, jak dla mnie, nie zapowiada tego Cytuj
[email protected] Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Napisano 15 Kwietnia 2010 Dziękuję za interpretacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi