kdelfin Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 pare nocy snil mi sie moj wlasny slub, z dziecmi, nie jestem mezatka, w roznych sukniach slubnych w roznych miesjcach, np. czekam w kosciele na swoje wejscie, lub w domu zakladam welon. rowniez cala "ceremonia" przygotowan do slubu, fryzjer, kosmeteczka, itp. prosze o interpretacje, bo ten sen sie powtarza co pare dni. Cytuj
Gość winteer Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Skoro nie jesteś z kimś w związku, to prawdopodobnie może chodzic o dotowośc do niego, chęć związania się z kimś na stałe Cytuj
kdelfin Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Napisano 14 Kwietnia 2010 Jestem w stalym zwiazku ale nie jestem zamezna z ta osoba. Do slubu raczej nam nie spieszno. Ale moze masz racje, ze podswiadomie chce sformalizowac ten zwiazek, hmm... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi