Skocz do zawartości

Pierścionek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, ostatnio miałam bardzo dziwny sen. śniło mi się że byłam nad jakimś jeziorem a pewien mężczyzna klęczał przede mną i zakładał pierścionek na palec. wszystko byłoby dobrze bo od pewnego czasu marze o zaręczynach z moim D gdyby nie to że ten mężczyzna był z wyglądu zupełnie inny niż mój a do tego jego twarz była rozmazana... co to może znaczyć??

Napisano
od pewnego czasu marze o zaręczynach z moim D

Oto odpowiedź.

Twoje marzenia pokazują się też w snach.

A co do "obcego Ci mężczyzny" to wydaje mi się, że za bardzo pragniesz oświadczyn ze strony mężczyzny...

Napisano

tak chciałabym tego bardzo..ale właśnie nie wiem dlaczego nie był to mój D tylko i z figury i z zachowania zupełnie obcy mężczyzna...

Napisano

obcy mężczyzna we śnie to symbol Twojego rzeczywistego mężczyzny, z którym jesteś.

pierścionek to symbol więzi, szkoda że nie pamiętasz z czego był zrobiony - z jakiego metalu i kamieni, to mogłoby powiedzieć nam coś o Waszym związku.

ten sen poświadcza wasze rzeczywiste przywiązanie.

być może też jest zapowiedzią rzeczywistych zaręczyn, no ale skoro jest juz uczucie i przywiązanie, to "normalna" kolej rzeczy.

Napisano

dziękuje za interpretacje:)

pierścionek był z żółtego złota z niebieskim oczkiem (podejrzewam szafir albo topaz ) coś w tym stylu:)