werona Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 Czy będę uczestniczyła we wtorkowym spotkaniu w PF? Przyjęłam, że wyciągnę jedną kartę na zasadzie pozytywna - tak; neutralna - niewiadomo; negatywna – nie. Przy tasowaniu wypadły: 1 Jeździec - pozytywna 26 Książka – neutralna Pojadę zgłębiać niewiadome obszary analityczne Wyciągnęłam: 19 Wieża – pozytywna Do PF To myślę że pojadę… Cytuj
Alicja_Alicja Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 to ja Wiezy nie widze jako karty pozytywnej karty 2 pierwsze ktore wypadly mowia o uczestniczeniu , ale Wieza to izolacje , w pewnym rodzaju blokady, rowniez moze wypasc cos waznego tobie w tym samym dniu Cytuj
werona Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Napisano 19 Kwietnia 2010 Póki co zapadła decyzja, że jadę na to spotkanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi