Skocz do zawartości

Pomocy!! :(

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piszę pracę i ostatnio szukając większej ilości materiałów natrafiłam na książki Marii Janion - "Wampir. Biografia symboliczna" i Katarzyny Kaczor - "Od Draculi do Lestata. Portrety wampira". Wszystko było by dobrze gdyby nie to,że w internecie można znaleść tylkoa parę urywków z tych książek. Ebooków z tymi ksiązkami nie ma, objechałam chyba wszystkie biblioteki w mojej miejscowości i w żadnej nie mieli takich pozycji, chciałam zamówić przez interner choć jedna z nich (są dość drogie jedna 90 zł + koszty przesyłki) jednak niestety co wchodze na jakąś księgarnie pisze "Towar niedostępny".

Tak więc jeżeli ktoś ma jakiegoś ebooka to była bym wdzięczna...

Napisano

w formie ebooka tego nie znajdziesz na pewno. sama baaardzo dlugo szukalam tych ksiazek do ustnej matury.

Napisano

Znalazłam pierwsze 115 stron z książki Marii Janion, zawsze to coś :)

Napisano

no jesli Cie to urzadza to dobrze ;) ja mam zdjecia rozdzialu "Dwie Carmille" o " Carmilli" Sheridana, to jest kilka stron ledwie, wiec jesli chcesz to moge Ci podeslac. Jesli chodzi o Kaczorowska, to musialabym zobaczyc jak to wyjdzie na zdjeciu bo mam skserowany rozdzial dotyczacy "Wywiadu z Wampirem", wiec nie wiem jaka bylaby jakosc tego ;)

Napisano

Naprawdę?! Oj dziękuję. :D To mi bardzo pomoze. Mam właśnie Wywiad z Wampirem, Draculę i Wampira Reymonta.

Napisano

No to do tych ksiazek to o Carmilli Ci niepotrzebne, ale z Kaczorowska sie postaram, tylko daj maila ;)