Skocz do zawartości

czarne suknie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, mam prosbe o interpretacje mojego snu.

snilly mi sie sznury bielizniane a na nich suszyly sie czarne suknie , tuch sznurow bylo nieskonczona liczba i czarne suknie na nich, szukalam meza ktory pracowal na jakiejs budowie, spotkalam kobiete i ona prowadzila mnie do meza pomiedzy tymi sznurami z sukniami , szlysmy tak dlugo i nie widac bylo nic poza tymi sukniami,w koncu sie wystraszylam i ucieklam na wolna przestrzen znalazlam sie na drodze i wtedy zobaczylam budowe domu i mojego meza tez podeszlam blizej i wolalam go ale on mnie nie poznal, byly ze mna jeszcze dzieci starszy chlopiec i mlodsza dziewczynka, ....i sie obudzilam

Napisano

nie ,to nie byly moje suknie ,to byly suknie tej kobiety i jakichs ludzi ktorzy wygladali jak by byli w jakiejs sekcie mieli dziwne spojzenia i zachowywali sie jakos dziwnie jak by im kto mozgi wypral

Gość winteer
Napisano

rybko

Skoro suknie należały do kogoś innego, to widocznie może to świadczyc o tym w jaki sposób widzisz kogos innego, to w jaki sposób ta osoba się reprezentuje - być może wyszłaś z założenie że ktoś ma wręcz "czarne myśli" - fakt, że te sunkie się suszyły może sugerowac że ten stan nie jest permanętny (to samo się może tyczyć myśli na swój temat)... co też powoduje ucieczke na wolną przestrzeń - chęć wyrwania się z mało fajnych stanów świadomosci, uwolnienie się od ograniczeń jakimi sa sznury i budowanie przyszłości na nowych podstawach (dom), z nowymi marzeniami (dzieci) u boku osób ważnych dla Ciebie (mąż)

Napisano

nieznajome osoby we śnie często są obliczem nas samych. po tym co napisałaś, wydaje mi się, że Wasze relacje nie układają się dobrze i za tę sytuację obwiniasz siebie. pranie sukni i wieszanie ich to oczyszczanie swoich uczuć, emocji. kolor sukni to czarny, czarny zwraca uwagę na to, że to czego dotyczy należy porzucić, zostało przerobione i należy o tym zapomnieć. czy masz jakiś żal do męża? oddaliliście się od siebie? wygląda na to, że sen mówi, że najwyższa pora odsunąć to w przeszłość, wyjść z tego odosobnienia, separacji. Widać też że tego pragniesz, denerwuje Cię przebywanie wśród sukien - w tym stanie.

powodzenia.

Napisano

wiele z tego co napisalas sie by zgadzalo, diekuje Ci bardzo za pomoc , no i czas zaczac dzialac:))

Pozdrawiam