Skocz do zawartości

Lew

thorgal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosiłbym o interpretację snu, a śniło mi się: Za kratami jakby w zoo leży lew nagle podchodzi jakaś kobieta otwiera kratę i lew wychodzi ale jest bardzo miły i przyjacielski, staje na tylnych łapach i mnie obejmuje, gładzi mnie łapą po twarzy, a ja go głaszczę i on jest bardzo zadowolony i ja też bo nie wyczuwam żadnego zagrożenia z jego strony. Co to może oznaczać??

Napisano

lew jest symbolem siły i odwagi, sprawiedliwych rządów ale zdolności do wydania kary śmierci. kobieta otworzyła klatkę jednak nie był to ktoś obcy ale element ciebie, to tak jakby podświadomość informowała Cię, ze najwyższy czas wykorzystać drzemiąca w Tobie siłę, przestać się jej bać bo umiesz już nad nią panować.

btw - odpowiedziałam choć przecież nie o tym był temat główny ;)

Napisano

Dziękuję serdecznie, jestem nowy na tym forum więc za bardzo nie wiem jeszcze jak się tutaj poruszać, ale bardzo dziękuję za interpretację:)

Gość winteer
Napisano

thorgal

Czy znasz kogoś takiego, kto jest uosobieniem lwa?

Napisano

no właśnie nie znam raczej osoby, która byłaby uosobieniem lwa:)

Napisano

hm... raczej otwarty na ludzi, chyba, ze ktoś mi zalezie za skórę wtedy mnie taka osoba popamięta:) Poza tym nienawidzę chamstwa, kłamstwa i zdrady i takich ludzi po prostu eliminuję ze swojego otoczenia dając im do zrozumienia, że nie są mile widziani w moim towarzystwie.

Gość winteer
Napisano
hm... raczej otwarty na ludzi, chyba, ze ktoś mi zalezie za skórę wtedy mnie taka osoba popamięta:) Poza tym nienawidzę chamstwa, kłamstwa i zdrady i takich ludzi po prostu eliminuję ze swojego otoczenia dając im do zrozumienia, że nie są mile widziani w moim towarzystwie.

typowy lew ;)

Napisano
typowy lew ;)

Takby z tego wynikało hehe:D Ale to chyba dobrze prawda??:)

Gość winteer
Napisano

Jak dla mnie to zdrowe podejście (no ale w tym jestem już subiektywna)

Napisano

Zatem nie pozostaje mi nic innego tylko uwolnić drzemiącą we mnie siłę i podbić cały świat;p