Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

No nareszcie zdobyłem te upragnione 50 postów mogę was zamęczyć ćwiczeniem :lol:

Z racji tego że ćwiczenie Sehnsucht kończy się jutro, postanowiłem dziś jeszcze je dodać (mam nadzieje że nic się z tego powodu nie stanie). Więc przejdę do rzeczy, ktoś ma mnie odwiedzić w maju i z ową wizytą wiąże się moje ćwiczenie.

1. Kto ma przyjechać ? (podpowiedź, mają być to dwie osoby)

a) osoba 1.

B) osoba 2.

2. Co mnie z nimi łączy ?

3. Po co i na ile przyjechali ? (podpowiem że potem gdzieś razem jedziemy)

oraz 4, dodatkowe pytanie : co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc)

aaa! prawie o dacie zapomniałem. Co myślicie o 23 kwietnia? To jest piątek, więc ok.

Rozwiązanie podam 23 kwietnia

powodzenia!

ZAMKNIĘTE !

Edytowane przez Fauun
Napisano (edytowane)

na wstepie chce sie przywitac, bo chyba sie nie znamy

widze ze mamy troche nowych osob tutaj i dobrze

milo Cie poznac i ciesze sie ze jestes z nami:mruga:

ok, pytanka:

a) osoba 1.cesarz

B) osoba 2.rycerz denarow

ano dwoch mezczyzn

2. Co mnie z nimi łączy ? wieza- 10 denarow

mysle ze to ktos z twojej rodziny, bracia/kuzyni

chociaz pierwsa mysl mi przyszla ze jacys koledzy ze szkoly/studiow

no mam tutaj 2 wersje

na ile przyjechali ? 2 mieczy 2 tygodnie

w jakim celu?2 bulaw chyba bez celu ot tak w odwiedziny, albo na urlop maja wolne

co ich łączy między soba papiez-kaplanka

pasowala by mi para tutaj ze wzgledu na ta plec, ale cos mi mowi ze to chyba rodzenstwo jest,.....

Edytowane przez mergajte
Napisano (edytowane)

miło poznać!

I przepraszam zapomniałem coś dopisać, a konkretnie

przepraszam!

Edytowane przez Fauun
Napisano (edytowane)

............. czesc Faunn ;P ;0)

Edytowane przez sheina
Napisano

a) osoba 1.-2 kielichy-mężczyzna

B) osoba 2.-6 buław-papież-też mężczyzna może starszy od pierwszego,madry taki stateczny bardziej

1.co cie łaczy z pierwsza osobą-3 monet-2 monet-jakieś więzy krwi dalsze bym powiedziała,kuzynostwo chyba..może się w nim podkochiwałaś kiedyś;)

2.co cie łaczy z 2 osoba-królowa mieczy-słońce-może to twój wujek ,ktos ze strony mamy

Król buław-umiarkowanie-5 buław-jedziecie na jakąś impreze odnowienie relacji kontaktów coś typu zjazd rodzinny,majówka..jakaś impreza duzo gości może slub,komunia...chrzciny juz chyba wszystko wymieniłam;)

Przepraszam ostatnio mi ciężko sie skoncentrować;)

na ile przyjechali-4 kielichy-od 4 do 8 dni

4, dodatkowe pytanie : co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc)

Krolowa kielichów-ojciec i syn,ewentualnie ojciec chrzestny

Napisano

1.Kto ma przyjechać ? (podpowiedź, mają być to dwie osoby)

a) osoba 1. Kobieta (królowa denarów, buław)

B) osoba 2. Mężczyzna( rycerz pucharów, paź pucharów)

2. Co mnie z nimi łączy ? Na pewno jakieś silne relacje uczuciowe. Może jakaś rodzina kuzyni lub przyjaciele. Kogoś kogo dawno nie widziałeś. Ale na pewno jesteś bardzo szczęśliwy, że ich zobaczysz (As pucharów, 6, 4 pucharów)

3. Po co i na ile przyjechali ? (podpowiem że potem gdzieś razem jedziemy) Przyjadą na kilka dni do 2 tygodni. W kartach bardzo dokładnie widzę podróż (wyszła mi 4 x karta świat), Widać, że może jakoś się do tej podróży przygotowujesz. Trudno powiedzieć gdzie się wybieracie, możliwe że jest to długa podróż, wydaje mi się, że może w jakieś słoneczne miejsce, nad morze (może tam gdzie jest dużo przestrzeni i będziesz mógł się jakoś wyzwolić). Karty pokazały mi jakieś straty (finansowe ale nie koniecznie). Możliwe, że nie spotkacie się tylko dla przyjemności, może w jakiejś nie przyjemnej sprawie (choroba?), ale głównie pewnie czeka was rozrywka. (świat, słońce, 3 buław,8 buław,5 denarów)

4, dodatkowe pytanie : co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc). Wydaje mi się, że albo jest to rodzeństwo albo koledzy ze studiów lub pracy, może partnerzy biznesowi, przyjaciele. Może jedna osoba jest starsza od drugiej...( 2 buław, 2 pucharów)

Napisano

Będzie więcej.....ja na pewno......ale nie wiem kiedy...jeżeli nie jutro to w środę...:ok2:

Napisano (edytowane)
No nareszcie zdobyłem te upragnione 50 postów mogę was zamęczyć ćwiczeniem :lol:

Z racji tego że ćwiczenie Sehnsucht kończy się jutro, postanowiłem dziś jeszcze je dodać (mam nadzieje że nic się z tego powodu nie stanie). Więc przejdę do rzeczy, ktoś ma mnie odwiedzić w maju i z ową wizytą wiąże się moje ćwiczenie.

a) osoba 1.Paź mieczyMłody chłopak..........nie wiem ile masz lat.....ale mogę stwierdzić rówieśnik.........lub małe róznice w wieku między wami.

B) osoba 2. 3 Pucharów Kobieta......może niewiele starsza......

2. Co mnie z nimi łączy ? 8 mieczy,rycerz mieczy,4 denarówwięzy,ograniczenia.........2 kary mieczy..........może razem studiujecie?albo obmyślacie strategię jakiejś wspólnej pracy........a jeżeli więzy rodzinne to dalsze.........kuzyni

Po co? 3 meczy,paź denarów,Umiarkowaniechyba trzeba będzie podjąć decyzję sprzeczną ze swoimi uczuciami........może trzeba coś zaliczać?w każdym razie wiecie czego pragniecie a doświadczenia dają Wam wiedzę jak to osiągnąć...

Na ile 4 buław 4 dni

Gdzie jedziecie Cesarz,SiłaW miejsce,które jest bardzo ważne dla Ciebie.......jedziecie załatwiać chyba jakieś sprawy...może urzędowe.........mając nadzieję na współpracę....jest szansa by osiągnąć sukces.

oraz 4, dodatkowe pytanie : co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc)Sprawiedliwość,Głupiec.królowa monet jeżeli już to albo małżeństwo........albo para

aaa! prawie o dacie zapomniałem. Co myślicie o 23 kwietnia? To jest piątek, więc ok.

Rozwiązanie podam 23 kwietnia

powodzenia!

................................................................ Edytowane przez Arivo
Napisano

skoro czas do piatku to pozwole sobie polozyc jutro albo w czwartek :P ^ ^

Napisano (edytowane)

a) osoba 1.

B) osoba 2.

VI Kochankowie – przyjedzie para – kobieta i mężczyzna

2. Co mnie z nimi łączy ? - Królowa Monet – sprawy materialne lub rodzinne...

Po co przyjechaliXI Sprawiedliwość – pozałatwiać sprawy urzędowe, sądowe, może jakieś zobowiązania finansowe mieli…

Na ile przyjechali - 10 Buław – 10 dni

4. co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc) – 7 Monet – nie mam pojęcia… jakieś plany mają wspólne… karta oznacza też ciążę...

Edytowane przez werona
Gość Patryk8
Napisano

a) osoba 1.Malachim Mikael Mężczyzna, raczej z daleka

B) osoba 2. Anioły zielonego promienia - ktoś kto jest związany z uzdrawianiem może pielęgnarka lub lekarz, aby dowiedzieć się czegoś o płci osoby wyciągnąłem drugą kartę, którą był Archanioł Chamuel u mnie ta karta jest różowa więc myślę, że to kobieta.

2. Co mnie z nimi łączy ? Niestety kompletnie nie wiem, może ktoś ze szkoły?

3. Po co i na ile przyjechali ? Anioł Stróź - chcą Ci w czymś pomóc, albo po prostu chcą wiedzieć co u ciebie słychać. Na ile przyjechali? Elohimy Arkturus & Diana mówią mi, że mimo, że coś co materialne się skończy to duchowość będzie istnieć zawsze. Więc myślę, że raczej na krótko, ale wspomnienia zostaną na długo.

Napisano

1 osoba: Sprawiedliwość, IV miecze, As denarów, III denarów - kobieta, bardzo szara… przeciętna, trzymająca się blisko rzeczywistości, oziębła, surowa, bardzo niewyraźna, nijaka;/

Co Cię z nią łączy: Gwiazda, III mieczy, X denarów – Kobieta rozlewająca uczucia, rozgrywająca grę w Twym życiu, czasem nie po twojej myśli, wpływająca, zraniona, przygaszona, bliska bardzo Tobie, siostra, matka, dawna dziewczyna, lub bliska przyjaciółka,

Po co przyjechała: przyjechała Ci pomóc ustabilizować coś, porozmawiać, odbyć ważny krok, w celu Twej naprawy

Na ile przyjechała: Tydzień maksymalnie.( karty.... fak;/)

2 osoba: Księżyc, Rycerz denarów, Cesarz – to mężczyzna, tak samo zimny jak kobieta, myślę, ze są podobni do siebie, coś ich łączy, może to Twoi rodzice, ale na pewno są w stabilnym związku, silny lecz skostniały, surowy tato, bo jest straszy dość, stale czymś przygnębiony

Co Cię z nim łączy: taaa… jakieś niespełnione ambicje, ciągle ma wymagania wobec Ciebie, stale kłótnie, bardzo negatywne emocje z tą osobą wiążesz, cierpienia i łzy,

Po co przyjechał: on ma tu niższą rolę w tej wizycie, przyjechał jako towarzysz, nie jako osoba decydująca, jest raczej pełen wątpliwości co do tej wizyty, jednak podziela zdanie osoby towarzyszącej, oni się martwią o Ciebie może.

Na ile przyjechał: Słońce, V denarów – wyjadą szybciej niż Ci się zdaje, nie będziesz musiał długo cierpieć, jednak wyjadą wtedy, gdy stwierdzą, że nie można Ci pomóc czy ingerować w Twoje życie,

Gość Patryk8
Napisano

Zauważyłem, że większości z nas wyszło, że to kobieta i mężczyzna. Mam nadzieję, że się nie mylimy :)

Napisano

1 osoba: 4 denary, 3 buław

Raczej mężczyzna, chyba skąpiec mały :haha: A może z zawodu jakiś bankier czy coś tak z pieniędzmi związanego.

2 osoba: śmierć, gwiazda

Kobieta, może w ciąży. Wygląda na to, że jakieś zmiany w jej życiu nastąpiły i może z nimi powiązany jest przyjazd? Albo to dziecko właśnie przyjeżdża :))

Co łączy te osoby? kapłanka, 8 mieczy

Tu mi bardziej pasuje na małżeństwo, te 8 mieczy takie obrazowe haha Jeśli nie to może współlokatorzy albo współpracownicy, raczej formalnie połączeni niż więzami krwi.

Co łączy Ciebie z nimi? 6 pucharów, księżyc

Znacie się dłużej, może razem do szkoły kiedyś chodziliście. Raczej jakiś czas nie mieliście ze sobą kontaktu, odnowiona znajomość. Może modne NK? :)

Choć księżyc mi się kojarzy też z planowanie wspólnie jakiegoś przedsięwzięcia :mysli:

Po co przyjechali: 9 mieczy, diabeł

Rozwiązać jakieś problemy. Po głowie chodzi mi coś ze zdrowiem, a może coś się stało co zmusza ich do pomieszkiwania jakiś czas u Ciebie (np. pożar w domu czy coś w ten deseń). Choć diabeł może sugerować imprezowanie po prostu a 9 mieczy nieprzespane noce :))

Na ile? 2 puchary

Nie wiem, 2 tygodnie? dni to raczej buławy a 2 miesiące to trochę długo by było...

Napisano

Kto przyjezdza ?

Osoba 1 - plec - As Mieczy - mezczyzna

czym ta osoba sie zajmuje - 10 Mieczy - uh chyba aktualnie niczym...bezrobotny ? bo w sumie to mialam na mysli profesje, wiec moze to maly chlopiec, taki ponizej wieku szkolnego?

Osoba 2- plec- Krolowa Denarow - kobieta

profesja - 9 Denarow , doc. Paz Mieczy - nauczycielka, weterynarz, polozna ? jakos nie mam weny :D

Jakie wiezi lacza te osoby z Fauunem : Krolowa Denarow, Krolowa Mieczy, Rycerz Mieczy, Mag

Kurde... pojecia nie mam w jakim wieku jestes, to mi tu troche utrudnia, bo mam kilka opcji w glowie... Wydaje mi sie, ze jedna osoba jest z Toba spokrewniona, a druga czesciowo albo wcale. Moze to Twoja mama i przyrodni brat Twoj... myslalam tez o moze jakiejs bylej kobiecie z dzieckiem. Ale plyne :P

Po co przyjechali ? 6 Denarow, Krolowa Kielichow, 6 Bulaw, 3 Kielichy, 4 Bulawy, przez przelozenie przewinelo mi sie Umiarkowanie i Sad... To moze bedziecie zalatwiac jakies sprawy urzedowe, cos, co sprawi, ze cala trojka bedzie miala problem z glowy ? Albo przyjezdzaja po to, zeby kogos odwiedzic, kto mieszka w poblizu Ciebie, bo gdy spytalam

Gdzie jedziecie? padlo Slonce, Krol Kielichow, 10 Denarow, Paz Bulaw, Wisielec - to wydaje mi sie, ze jednak do rodziny jakiejs... do kogos, kogo dlugo nie widzieli.

Na jak dlugo przyjezdzaja ?

Cesarzowa, Wisielec - hm z 2 - 3 tygodnie ? moze pomimo ustalonego czasu sie zasiedza troche u Ciebie ;)

Napisano
Moze to Twoja mama i przyrodni brat Twoj... myslalam tez o moze jakiejs bylej kobiecie z dzieckiem.

Do moich kart też jak spojrzeć inaczej pasuje, choć mogłaby być to też mama z nowym partnerem :mysli:

Ciekawa jestem odpowiedzi :))

Napisano

no tez myslalam o mamie z nowym partnerem, ale chyba bylby mlodszy od niej... chociaz to moze takie glupie zasugerowanie sie, bo moja matka ma mlodszego :P

Napisano

Już wszystko sumuje, zaraz dodam odpowiedzi! ciekawe jak wam poszło :lol:

Napisano (edytowane)

Więc na początku wasze odpowiedzi, na zielono to co dobrze. Na koniec dodam poprawne :)

p.s na czerwono niedociągnięcia ew. bardzo blisko (było parę takich sytuacji gdzie np. tylko płeć się pomyliła)

lovely

a) osoba 1.cesarz

B) osoba 2.rycerz denarow

ano dwoch mezczyzn

2. Co mnie z nimi łączy ? wieza- 10 denarow

mysle ze to ktos z twojej rodziny, bracia/kuzyni

chociaz pierwsa mysl mi przyszla ze jacys koledzy ze szkoly/studiow

no mam tutaj 2 wersje

na ile przyjechali ? 2 mieczy 2 tygodnie

w jakim celu?2 bulaw chyba bez celu ot tak w odwiedziny, albo na urlop maja wolne

co ich łączy między soba papiez-kaplanka

pasowala by mi para tutaj ze wzgledu na ta plec, ale cos mi mowi ze to chyba rodzenstwo jest,.....

dezire

a) osoba 1.-2 kielichy-mężczyzna

B) osoba 2.-6 buław-papież-też mężczyzna może starszy od pierwszego,madry taki stateczny bardziej

1.co cie łaczy z pierwsza osobą-3 monet-2 monet-jakieś więzy krwi dalsze bym powiedziała,kuzynostwo chyba..może się w nim podkochiwałaś kiedyś;)

2.co cie łaczy z 2 osoba-królowa mieczy-słońce-może to twój wujek ,ktos ze strony mamy

Król buław-umiarkowanie-5 buław-jedziecie na jakąś impreze odnowienie relacji kontaktów coś typu zjazd rodzinny,majówka..jakaś impreza duzo gości może slub,komunia...chrzciny juz chyba wszystko wymieniłam;)

Przepraszam ostatnio mi ciężko sie skoncentrować;)

na ile przyjechali-4 kielichy-od 4 do 8 dni

4, dodatkowe pytanie : co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc)

Krolowa kielichów-ojciec i syn,ewentualnie ojciec chrzestny

fantome

1.Kto ma przyjechać ? (podpowiedź, mają być to dwie osoby)

a) osoba 1. Kobieta (królowa denarów, buław)

B) osoba 2. Mężczyzna( rycerz pucharów, paź pucharów)

2. Co mnie z nimi łączy ? Na pewno jakieś silne relacje uczuciowe. Może jakaś rodzina kuzyni lub przyjaciele. Kogoś kogo dawno nie widziałeś. Ale na pewno jesteś bardzo szczęśliwy, że ich zobaczysz (As pucharów, 6, 4 pucharów)

3. Po co i na ile przyjechali ? (podpowiem że potem gdzieś razem jedziemy) Przyjadą na kilka dni do 2 tygodni. W kartach bardzo dokładnie widzę podróż (wyszła mi 4 x karta świat), Widać, że może jakoś się do tej podróży przygotowujesz. Trudno powiedzieć gdzie się wybieracie, możliwe że jest to długa podróż, wydaje mi się, że może w jakieś słoneczne miejsce, nad morze (może tam gdzie jest dużo przestrzeni i będziesz mógł się jakoś wyzwolić). Karty pokazały mi jakieś straty (finansowe ale nie koniecznie). Możliwe, że nie spotkacie się tylko dla przyjemności, może w jakiejś nie przyjemnej sprawie (choroba?), ale głównie pewnie czeka was rozrywka. (świat, słońce, 3 buław,8 buław,5 denarów)

4, dodatkowe pytanie : co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc). Wydaje mi się, że albo jest to rodzeństwo albo koledzy ze studiów lub pracy, może partnerzy biznesowi, przyjaciele. Może jedna osoba jest starsza od drugiej...( 2 buław, 2 pucharów)

Arivo

a) osoba 1.Paź mieczyMłody chłopak..........nie wiem ile masz lat.....ale mogę stwierdzić rówieśnik.........lub małe róznice w wieku między wami.

B) osoba 2. 3 Pucharów Kobieta......może niewiele starsza......

2. Co mnie z nimi łączy ? 8 mieczy,rycerz mieczy,4 denarówwięzy,ograniczenia.........2 kary mieczy..........może razem studiujecie?albo obmyślacie strategię jakiejś wspólnej pracy........a jeżeli więzy rodzinne to dalsze.........kuzyni

Po co? 3 meczy,paź denarów,Umiarkowaniechyba trzeba będzie podjąć decyzję sprzeczną ze swoimi uczuciami........może trzeba coś zaliczać?w każdym razie wiecie czego pragniecie a doświadczenia dają Wam wiedzę jak to osiągnąć...

Na ile 4 buław 4 dni

Gdzie jedziecie Cesarz,SiłaW miejsce,które jest bardzo ważne dla Ciebie.......jedziecie załatwiać chyba jakieś sprawy...może urzędowe.........mając nadzieję na współpracę....jest szansa by osiągnąć sukces.

werona

a) osoba 1.

B) osoba 2.

VI Kochankowie – przyjedzie para – kobieta i mężczyzna

2. Co mnie z nimi łączy ? - Królowa Monet – sprawy materialne lub rodzinne...

Po co przyjechali – XI Sprawiedliwość – pozałatwiać sprawy urzędowe, sądowe, może jakieś zobowiązania finansowe mieli…

Na ile przyjechali - 10 Buław – 10 dni

4. co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc) – 7 Monet – nie mam pojęcia… jakieś plany mają wspólne… karta oznacza też ciążę...

Patryk8

a) osoba 1.Malachim Mikael Mężczyzna, raczej z daleka

B) osoba 2. Anioły zielonego promienia - ktoś kto jest związany z uzdrawianiem może pielęgnarka lub lekarz, aby dowiedzieć się czegoś o płci osoby wyciągnąłem drugą kartę, którą był Archanioł Chamuel u mnie ta karta jest różowa więc myślę, że to kobieta.

2. Co mnie z nimi łączy ? Niestety kompletnie nie wiem, może ktoś ze szkoły?

3. Po co i na ile przyjechali ? Anioł Stróź - chcą Ci w czymś pomóc, albo po prostu chcą wiedzieć co u ciebie słychać. Na ile przyjechali? Elohimy Arkturus & Diana mówią mi, że mimo, że coś co materialne się skończy to duchowość będzie istnieć zawsze. Więc myślę, że raczej na krótko, ale wspomnienia zostaną na długo.

1 osoba: Sprawiedliwość, IV miecze, As denarów, III denarów - kobieta, bardzo szara… przeciętna, trzymająca się blisko rzeczywistości, oziębła, surowa, bardzo niewyraźna, nijaka;/

Co Cię z nią łączy: Gwiazda, III mieczy, X denarów – Kobieta rozlewająca uczucia, rozgrywająca grę w Twym życiu, czasem nie po twojej myśli, wpływająca, zraniona, przygaszona, bliska bardzo Tobie, siostra, matka, dawna dziewczyna, lub bliska przyjaciółka,

Po co przyjechała: przyjechała Ci pomóc ustabilizować coś, porozmawiać, odbyć ważny krok, w celu Twej naprawy

Katamaradze

2 osoba: Księżyc, Rycerz denarów, Cesarz – to mężczyzna, tak samo zimny jak kobieta, myślę, ze są podobni do siebie, coś ich łączy, może to Twoi rodzice, ale na pewno są w stabilnym związku, silny lecz skostniały, surowy tato, bo jest straszy dość, stale czymś przygnębiony

Co Cię z nim łączy: taaa… jakieś niespełnione ambicje, ciągle ma wymagania wobec Ciebie, stale kłótnie, bardzo negatywne emocje z tą osobą wiążesz, cierpienia i łzy,

Po co przyjechał: on ma tu niższą rolę w tej wizycie, przyjechał jako towarzysz, nie jako osoba decydująca, jest raczej pełen wątpliwości co do tej wizyty, jednak podziela zdanie osoby towarzyszącej, oni się martwią o Ciebie może.

Na ile przyjechał: Słońce, V denarów – wyjadą szybciej niż Ci się zdaje, nie będziesz musiał długo cierpieć, jednak wyjadą wtedy, gdy stwierdzą, że nie można Ci pomóc czy ingerować w Twoje życie,

Namanira

Raczej mężczyzna, chyba skąpiec mały A może z zawodu jakiś bankier czy coś tak z pieniędzmi związanego.

2 osoba: śmierć, gwiazda

Kobieta, może w ciąży. Wygląda na to, że jakieś zmiany w jej życiu nastąpiły i może z nimi powiązany jest przyjazd? Albo to ]dziecko właśnie przyjeżdża :))

Co łączy te osoby? kapłanka, 8 mieczy

Tu mi bardziej pasuje na małżeństwo, te 8 mieczy takie obrazowe haha Jeśli nie to może współlokatorzy albo współpracownicy, raczej formalnie połączeni niż więzami krwi.

Co łączy Ciebie z nimi? 6 pucharów, księżyc

Znacie się dłużej, może razem do szkoły kiedyś chodziliście. Raczej jakiś czas nie mieliście ze sobą kontaktu, odnowiona znajomość. Może modne NK? :)

Choć księżyc mi się kojarzy też z planowanie wspólnie jakiegoś przedsięwzięcia

Po co przyjechali: 9 mieczy, diabeł

Rozwiązać jakieś problemy. Po głowie chodzi mi coś ze zdrowiem, a może coś się stało co zmusza ich do pomieszkiwania jakiś czas u Ciebie (np. pożar w domu czy coś w ten deseń). Choć diabeł może sugerować imprezowanie po prostu a 9 mieczy nieprzespane noce :))

Na ile? 2 puchary

Nie wiem, 2 tygodnie? dni to raczej buławy a 2 miesiące to trochę długo by było...

Agor-ia

Kto przyjezdza ?

Osoba 1 - plec - As Mieczy - mezczyzna

czym ta osoba sie zajmuje - 10 Mieczy - uh chyba aktualnie niczym...bezrobotny ? bo w sumie to mialam na mysli profesje, wiec moze to maly chlopiec, taki ponizej wieku szkolnego?

Osoba 2- plec- Krolowa Denarow - kobieta

profesja - 9 Denarow , doc. Paz Mieczy - nauczycielka, weterynarz, polozna ? jakos nie mam weny :D

Jakie wiezi lacza te osoby z Fauunem : Krolowa Denarow, Krolowa Mieczy, Rycerz Mieczy, Mag

Kurde... pojecia nie mam w jakim wieku jestes, to mi tu troche utrudnia, bo mam kilka opcji w glowie... Wydaje mi sie, ze jedna osoba jest z Toba spokrewniona, a druga czesciowo albo wcale. Moze to Twoja mama i przyrodni brat Twoj... myslalam tez o moze jakiejs bylej kobiecie z dzieckiem. Ale plyne :P

Po co przyjechali ? 6 Denarow, Krolowa Kielichow, 6 Bulaw, 3 Kielichy, 4 Bulawy, przez przelozenie przewinelo mi sie Umiarkowanie i Sad... To moze bedziecie zalatwiac jakies sprawy urzedowe, cos, co sprawi, ze cala trojka bedzie miala problem z glowy ? Albo przyjezdzaja po to, zeby kogos odwiedzic, kto mieszka w poblizu Ciebie, bo gdy spytalam

Gdzie jedziecie? padlo Slonce, Krol Kielichow, 10 Denarow, Paz Bulaw, Wisielec - to wydaje mi sie, ze jednak do rodziny jakiejs... do kogos, kogo dlugo nie widzieli.

Na jak dlugo przyjezdzaja ?

Cesarzowa, Wisielec - hm z 2 - 3 tygodnie ? moze pomimo ustalonego czasu sie zasiedza troche u Ciebie ;)

teraz poprawne odpowiedzi :)

a) osoba 1. Kobieta, starsza od mężczyzny. Moja ciotka ;)

B) osoba 2. Mężczyzna, młodszy. Mój wujek :0

2. Co mnie z nimi łączy ? Rodzina od strony mamy, mieszkają we Włoszech.

Przyjechali na komunie, kobieta jest matką chrzęsną dziecka a mężczyzna jego ojcem. Tu był haczyk, pierw przyjeżdżają na 1-2 dni do Krakowa a potem jedziemy na komunię do Rzeszowa

oraz 4, dodatkowe pytanie : co ich łączy między sobą (np. małżeństwo, matka i syn etc etc etc)

Jest to rodzeństwo

Gratuluje Fantome, chyba najlepiej jej poszło :)

Potem dodam małe komentarze żeby wyjaśnić jakieś drobne rzeczy!

I oczywiście dla wszystkich "+" i moje gratulacji bo wszyscy coś zgadli !

Edytowane przez Fauun
Napisano

Dezire ładnie trafiła okoliczności wyprawy:):rotfl:

Niezbyt dobrze poszło, zastanawiam się czy to dlatego, że nie znam zadającego pytanie;/ trochę głupio, bo to znaczy, że jest dużo sugestii w odpowiedziach;/

Pozdrowienia dla wszystkich!!:_oklasky:

ta emotka mnie urzeka::jezyk::jezyk::_wysmiewacz::girl70lu1:

Napisano

Nie zaznaczono mi w pierwszy pytaniu, że trafiłam mężczyznę :(

Nie no, żartuję :lol: Kurde, chyba mam syndrom Agoriowy tj diabeł na sprawy okołokościołowe :mysli:

Napisano
Jest to rodzeństwo

czyli jednak intuicja mnie nie zawiodla, :jupi"

Napisano

ale do kija poszlo :D ale intuicja mnie nie zawiodla gdy potem snulam mysli, ze facet mlodszy od babki :D porzuce karty, bede wytezac orzeszka :lol:

Napisano

Gratulację Fantome !!! Dla reszty oczywiście tez wielkie brawa bo każdy coś utrafił;)

Napisano

Ciesze się bardzo, że udało mi się trafić! Garuluje wszystkim biorącym udział w tym ćwiczeniu, każdy po części trafił ;-)