stay_in_light Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 ktoś na forum pokazywał coś podobnego, było to zdjęcie ze światełkiem na chodniku. tutaj zarejestrowały coś kamery monitoringu [video=youtube;GKmBlAXoMwo] Cytuj
petra.b Napisano 21 Kwietnia 2010 Napisano 21 Kwietnia 2010 Jak dla mnie to po prostu reklamówka Eweidentnie zmontowane W necie jest pełno takich "najprawdziwszych" filmików i zdjęć. Cytuj
Kasia77 Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Zgadzam się, to mi nie wygląda na jakieś naturalne, wydaje się sztuczne, więc pewnie nie jest prawdziwe. Cytuj
porcelain_doll Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 przed chwila znalazlam ;-) wyglada na to ze to cos bardzo podobnego... Cytuj
dyyyy Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 jak dla mnie to światełko wygląda jak motylek : ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi