Skocz do zawartości

ktoś chce mnie zabić..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od jakiegoś czasu mam dziwne sny, ktoś próbuje mnie zabić, raz jest to mafia, innim razem piraci, albo wojsko niemieckie, w przybliżeniu opiszę dwa z tych snów, bo trzeciego nie pamiętam, ale kojarzę, że też ktoś polował na moje życie.

Pierwszy sen był jakiś czas temu, współpracowałam z jakąś dziwną mafią i jakiś ważny jej członek przeze mnie zginął.. Wiedziałam, że mafia zacznie na mnie polować, więc postanowiłam się zabezpieczyć i w ewentualności ich wybić.. skończyło się to na tym,, że wylądowaliśmy w jakiejś wiosce gdzie strzelaliśmy do siebie na wzajem i rzucaliśmy granatami (ja byłam w jakimś wiejskim domu, a oni na jakiejś realnych rozmiarów makiecie zamku) sen skończył się jak już myślałam, że mnie dorwą, ale cudem mnie nie zauważyli i minęli.

Drugi sen był kiedy piraci na mnie polowali, ale jego za dobrze nie pamiętam. Majaczy mi się jakiś statek, piraci i że chcieli mnie zabić, ale też udało mi się przeżyć.

Trzeci sen zaczął się kiedy byłam między dwoma czołgami, jeden był wojsk polskich uszkodzony i wiedziałam, że ja z niego wyszłam i mam szukać pomocy, a drugi był niemiecki i celował do mnie z lufy _^_. Wiedziałam, że jest wojna polsko - niemiecka. Jakoś uciekłam temu czołgowi w jakieś małe uliczki, gdzie nie mógł wjechać.. uciekałam po jakiś małych uliczkach i bramach, byle jak najdalej i jak najbardziej zapętlić drogę. Podjechał do mnie duży radiowóz, wysiedli z niego policjantka i policjant i mnie wylegitymowali (byłam polskim żołnierzem), powiedziałam im co się stało i poszli ze mną na ten plac, gdzie zaczął się sen i nie było już niemieckiego czołgu tylko tłum ludzi, który świętował zwycięstwo jakiejś bitwy. Wróciłam do domu i miałam w nim pełno broni do walki z niemcami, w tym śnie przez internet (stąd wiem, że to nie była II wojna światowa) skontaktowało się ze mną dwóch członków rodziny, (którzy w realnym życiu akurat byli za granicą) i pytali gdzie jeszcze nasze wojsko ma składy broni i szykujemy się do kolejnej wielkiej bitwy. Miałam w domu mnóstwo pistoletów, karabinów i granatów.. i później zaczęło się obrzucanie z wrogimi wojskami granatami, znów cudem nie trafili we mnie i się obudziłam..

Co to wszystko może znaczyć, w krótkim czasie kilka takich snów.. może ktoś to zinterpretować, proszę.

Gość SooYoung
Napisano

te wszystkie sny pokazują duży stres, czy masz teraz jakiś trudny okres w życiu?

coś cię męczy? to sa sny mówiące o braku poczucia bezpieczeństwa, lęk z którym nie wiesz jak sobie poradzić

a on przejawia się raz jako mafia raz jako wojsko

postaraj się uporządkować swoje emocje i sytuację, jak na coś masz wpływ to zmień to,

myśl pozytywnie, każdy zły czas się kiedyś kończy - ważne to nie dawać się nerwom